garass Arkadaşlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama çok değişik bi piskoloji içindeyim bi diyorum bi an önce doğsun bazen heycanlanıyorum geleceği için bazen kaygı oluyo bazen hiç istemiyorum doğmasını ilk gebelik olduğu için mi yaşayan varsa yazabilirmi
Aysegul1805 garass aynısı bi an önce gelsin de istiyorum karnımdan çıkarsa onu nasıl korurum diye oturup ağladığım da oluyor. Korku endişe tüm bu kuruntular bence normal sonuçta ilk defa yaşadığımız bir süreç hayat önümüze ne getirecek bilmiyorum. Bu duygusal iniş çıkışlarım yüzünden saçma sapan yorum yapan kimseyi de takmıyorum hamilenin halinden hamile anlıyor bi tek
Rumuz5838 garass benim 2. gebeliğim her an doğum bekliyorum aynı şeyleri hissediyorum sağ salim doğarsa doğumdan sonra doya doya ağlıcam bütün stresimi sinir bosalmamı ağlayarak atıcam siye hayal kuruyorum 🤣
minikinsantanesi garass 37 haftadayız bi yandan çok istiyorum doğsun diye bi yandan korkuyorum doğumdan arada sancılar giriyo diyorum ki bu böyleyse doğum nasıl of çok garip doğunca nasıl bakıcam nasıl vakit geçiricem onunla çok düşünceli ve zor bi dönem bence
Ozlemkaan garass bence çok normal benim de ilk hamileliğim bir yandan doğsun kucağıma alayım doya doya seveyim istiyoeum bir yandan doğumdan korkuyorum bir yandan acaba bakabilecek miyim yetebilecek miyim korkusu bir yandan da aynı bedende olmak onu içimde büyütmek çok güzel bir his bundan vazgeçmek istemiyorum ama ağrılar bulantılar falan derken hamilelik te zor of neymiş bu ya 😂
garass Ozlemkaan evet bazen bıkkınlık geliyor 1 yıldır hayatım bitti ve düşünüyorum elbette güzeldir ama doğup büyümesi okulu bilmem ne insan yıpranır yaaa bu piskoloji geliyo arada
Elizbusra garass suan 36 odem basladıgı ıcın tansıyonda cok yukseklerde ilac kullanmama ragmen 37 de de alıcam dedi