B__28 Kızlar acil sizde kusarken kan kusuyomusunuz yada kustunuzmu kustuktan sonra sanki göğsümn ortasında biri oturmuş zorluyo gibi orda kalmış tam çıkaramamış gibi bi his oluyomu korkuyorum
hayalim35 B__28 bnm kuzenimde çok kusuyordu onun 9 ay sürdü mide bulantısı bişi yiyemediği için mide de bişi kalmıyordu kusuncada kan geliyordu çok zorlandığı için hatta sanki taş kusuyorum gibi zorlanıyorum derdi
Yasmiyy B__28 ben de kan kustum aşırı kustuğum zamanlarda oluyordu özellikle tahriş olduğu için sanırsam
Zeynomsu B__28 ben.. çok kusmaktan kan kusuyodum artık çatlamıştı her yerim. Şöyle çözdüm. Kusacağımı anlıyordum çıkardım çıkaracam hemen bir iki bardak zorla su içiyodum o yumuşak kusmamı sağlıyordu kan kusma olayım bitti öyle rahat kusuyodum
B__28 myangelson Yok yarın sabah mesaj atıcam gidicem korkuyorum artık ilk zamanlar çok oluyodu kusmam o zmanlarda olmadı şimdi sadece akşamları kusuyprum ondada böyle kan kustum bu akşam ilk defa
B__28 Sanki boğazımda parçası kalmış gibi oluyo nefes bile alamıyorum delirmemek elde değil çok kolrtjm baya kan kusunca
myangelson B__28 yani bir hastaneye falan gitseniz geçmiş olsun riske atılacak bir durum değil ya da doktora direk olduğunda mesaj atsaydiniz yol gösterirdi en azından
Gggg-12 Yahu bunun için burda çözüm aramak yerine hastaneye gitsenize bunun gebelik yokken bile olması anormal ?
Deryakahrmn B__28 iki sabahtır banada oluyordu aç olduğum için midem boş birsey gelmiyordu sadece kan geldi biraz bende diş etlerimin kanadığı düşündüm sonradan boğazımda yutkunurken ağrı hissettim doktora sormadım daha