miniksevdamm lolbebek akıntı namaza engel değildir. Çünkü normal bir durum olduğu için kadınlarda pis sayılmıyor fakat rahat etmek açısında peçete kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum çokta içinize sinmiyorsa iç çamaşırı akıntının yoğunluğuna göre değiştirirsiniz.
Hilalcr Ne kadarlık hamilesiniz? Günlğk pedi hiçbir şekilde kullanmayın bçoğumuz aynı şeyden muzdaribiz ama sık sık çamaşır değiştirmekten başka yapacak hiçbir şey yok 🥲
HESA20 lolbebek canım ben başladım namaza Rabbim dosdoğru namazını kılan kullarından eylesin bizleri🤲 sen naptın peki🥰
Rsahbaz lolbebek 1. Si günlük akıntı abdesti bozmaz. Si eğer idrar kaçırma probleminiz varsa vakit başına temizken abdest alır namazınızı kılarsınız Sü şeytanın bunlarla sizi kandırmasına izin vermeyin hemen bugün namaza başlayın ☺️ sevgilerle
Boncukk123 lolbebek bende aynı sekılde canım bazı günler o kadar agrım oluyordu ki kılmıyordum ama vicdanım sızlıyordu sımdı oturarak kılıyorum Rabbim kabul eder insaAllah 🥹 benim de cok akıntım oluyor sürekli degıstırıyorum iç camasırımı nefsine uyma canım kalbinden içinden kılmak geliyorsa başla kıl Rabbim kabul eder inşaAllah 🤲🏻🌸
Boncukk123 Kubos58 enfeksiyon olmamasına dikkat et canım ebelerin çoğu önermiyor peçete pamuk vs koymayı bol bol çamaşırını degıstırmeyi dene 🌸
Kubos58 Boncukk123 ona ragmen gunde kac kez ic camasiri degistiriyorum az bisi akinti degse namaz olmaz diye
Boncukk123 Kubos58 kadınız canım günlük herkes de oluyordur bence olmayan var mıdır bilemiyorum ben bide fitil kullanıyorum yeri geliyor o bile geri geliyor mecburen sürekli degıstırıyorum iç camasırımı enfeksiyon vs kapmasın diye de peçete falan koymuyorum
cokbilmismom Peçete koyun yazmışlar yukarıda kesinle koymayin çok zararlı daha çok akıntıya sebebiyet veriyor hatta enfeksiyon bile yapıyor tecrübe ile sabit asla koymuyorum artık. Günlük pedde zararli. pumuklu bez koyun ic çamaşırı değiştirmek zor geliyorsa.
BusraTi36 lolbebek akıntınız normalde de böyleyse ve rengi koyu değilse şeffaf ise sümük hükmündedir yani abdestiniz bozulmaz namazınızı rahatlıkla kılabilirsiniz.
Hilalaktscbk naneliseker_ Namazım bozuluyor benim sürekli ya huzursuz oluyorum ilk trimesterde yoktu 4.aydan sonra hiç eksilmedi bazen hemen duştan sonra şükür namazı kılıyorum 2 rekat zor tamamlıyorum. 😔
naneliseker_ Hilalaktscbk dediğim gibi özür gibi birsey oluyor çünkü elinde değil sürekli olan birsey :) Namaz bozulmaz.
BusraTi36 Hilalaktscbk tabi ki hayır 😊 sümük hükmünde dedim ya sümük abdesti nasıl bozmuyorsa o da bozmaz ❤️ ama dediğim gibi rengi şeffaf olacak
Ayselcnt lolbebek bir hocadan dinlemiştim..akıntı oluyorsa vakit başında abdest alıp vakit çıkıncaya kadar bütün ibadetlerini yapabilirsin.. akıntın gelse dahi ve abdestin bozulmazsa.. ama her vakit abdest tazelemek gerekiyormuş..