Rgmss Yenidogandan itibaren cokca kullanacagımız, ihtiyacımız olacak, mutlaka alın diye onereceginiz ürünleri hatta markalarıyla birlikte yazalım hepimize fikir olsun 💫
La_Liberte Rgmss kendi tecrübelerimden yola çıkarak 😊 iyi bir ateş ölçer -tek kullanımlık alt açma bezleri . Kazalara karşı önlem almak için. Marka fark etmez -önlük ( çok fazla kusuyorlar kıyafet değiştirmektense önlük kullanmak daha mantıklı) mevsimine göre sıkmayan bereler her takımda olmuyor anne için emzirme atleti veya sütyeni hangisiyle rahat ediyorsanız. içeriği temiz bebek losyon veya yağı. Poposu için pişik kremi yerine saf zeytinyağı kullanıyorum halen. yıkamak için el yapımı yumuşak lif (sakallı ipten yapılandan çok memnun kaldım) -termometre ( çok şart değil içiniz rahat etsin isterseniz) eldiven çok önermiyorlar ben hiç kullanmadım. Temas için duyusal gelişim için ellerinin açıkta kalması önemli.
Gizemavs Ben ilk dönem icin sleepynin newborn ıslak mendillerini aldım henüz kullanmadım ama cok fazla memnuniyet olduğunu okuyorum bir süre ıslak pamuk kullanıp ardından bu mendillere gecmeyi düsünüyorum
Rgmss Gizemavs ben de oyle yapmayı dusunuyorum, ilk etapta evde falan pamuk kullanıcam.Ben de sleppy bio natural ıslak mendıl aldım❤️