A-engin10 Anneelikk Nevfel ismini çok beğeniyordum hikayesi çok etkilemişti dinleyebilir düşüne bilirsiniz 💙
NAGEHAN_2 Zübeyir, Hasbi,Ubeyd,Abdullah,Mustafa, Zeyd,Ömer,Musab,Hüseyin,Hamza,Burak, Miraç,Kadir,Yakup,Ali,Yusuf,Bilal vs.
Sermec27 Papatya123_ ya ben bu ismi çok istiyorum Hamza Ali olarak ama daha eşim karar veremedi onun karar vermesini bekliyoruz 🥰
Anneelikk HHazall24 ilk isim Muhammed yanına bir isim arıyorum aslında ikinci isimde dini olsun istiyorum
Minigiim-vebenn52 Anneelikk zaten Muhammed ismi ağır yanına hafif ismin koyman lazım her çocuk her ismi taşıyamıyor canım bünye olarak her şeyi düşün
Seymoshh Minigiim-vebenn52 yanlışınız var asıl Efendimiz sav isminin yanına lakapları harici isim gelemez mana yönünden olmaz insanın ismi cismini yansıtır bilhassa konulabilirlik yönünden araştırılması gerekir
Minigiim-vebenn52 Yagmurakyurek Muhammed emin ismi konmaması gerekiyor ikiside peygamber efendimize özgü çünkü birinden birini koymak gerekiyormuş
Tatunya Komşumun Anneelikk Komşumun Yusuf Ali adında bir oğluşu var. Tatlı mı tatlı, uslu mu uslu Yusuf gibi güzel Ali gibi asil ☺️ Maşallah barekallah. Ben adına bağlıyorum bu güzellikleri. Belki size de fikir olur. Ben de eğer oğlum olsaydı Ömer Ali koyacaktım ama kızım olacak inşallah🤗