Gozdenur1334 Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda şehit düşen kardeşlerimiz için lütfen Fatiha okuyalım Rabbim şehadetlerini kabul eylesin. Vatanı uğruna görevde olan asker ve polislerimizi Rabbim tüm kötülüklerden muhafaza eylesin..
RM0 Gozdenur1334 aminn amin rabbim şahadetlerini kabul eylesin bir asker eşi olarak çok üzgünüm çok kötüyüm eşimden ayrı olmak böyle duymak rabbim geride kalan ailelerine sabırlar ihsan eylesin ❤️🩹🇹🇷
Zhra42 Gozdenur1334 Allah rahmet eylesin teröre lanet olsun bizim askerimiz canıyla kanıyla orda bizleri korurken burda eli kolunu sallayarak gezen surileride Rabbim bildiği gibi yapsın hakkımı asla helal etmiyorum aslaa kendi vatanlarından 7 sene askerlik yapan var diye kaçıp gelen gençleri burda it gibi geziyor
3438FG Gozdenur1334 Aminn. Olan gencecik gençlerimize oluyor. O kadar çok üzülüyorum ki… Söylenecek ne çok şey var ve anlayacak ne az insan… Ruhları şad olsun.
myangelson Gozdenur1334 ahh ah 🥺 Rabbim sehadetlerini kabul etsin 🤲🏻 Rabbim bütün gorevdekilere yardım etsin ayaklarına taş degdirmesin🤲🏻
Gozdenur1334 @NaimeYilmaz sabitleyebilirseniz memnun olurum. @tugcesakzci @HappyMom @mombarbie_ @Pamuk
Gozdenur1334 RM0 amin canım, bende polis eşiyim doğu bölgesindeyim çok zor Rabbim cümlesini korusun..
Gozdenur1334 Zhra42 çok haklısınız ne sitem etsek boş.. Dua edelim Rabbim geride kalan kardeşlerimizi korusun..
Ayse_gul46 Amin vatan sağolsun rabbim askerimizi polisimizi korusun yaralı askerlerimize acil şifalar versin 🇹🇷