Sedagnlty Arkadaşlar benım belım kopuyor ağrıdan ağırlaştım yürüdükçe küçük tuvaletım gelıyor sız ne durumdasınız
hilal3594 Sedagnlty ah ah aynı durumdan muzdaripligimiz 😂😂 kalçama öyle bir ağrı vuruyorki yuruyemiyorum
071018 Sedagnlty bende agri çok olmuyor oyle yürüyorum istedgm kadar ama tuvalet konusunda aynıyım wcden çıkarken yine geliyor gibi 😀
Glsmtt Bende 32 haftaligim kalcama vuruyor agri yururken cunku agirlik ona yukleniyor sık idrara cikmiyorum daha cunku bebegim baya yukarda hisediyorum uzanmakta zorlaniyorum hangi tarafa uzansam kaburgalarim agriyor
Sedagnlty Benım yatınca kaburgam belim ağrıyor hıc donemıyorum sağa sola zor dönüyorum bebegın başı asagıda ayakları yukarda benımkının
Ebru3457 Sedagnlty normalde sol tarafa öneriyorlar soluma yatarak uyumaya çalışıyorum ama bi müddet sonra sağa dönüyorum sağıma yatmak daha rahat geliyor soluma yatınca sanki kemiklerim ağrıyor gibi zaten tek tarafa sürekli yatmak mümkün değil heralde illahaki dönülüyor
Tatar59 Sedagnlty benim reflü olduğu için sağa döner dönmez midem boğazım kafam her yerim yanmaya başlıyor duramıyorum. Solda da yaniyo gerçi. Dik oturarak uyumaya çalışıyorum 🤦
Yenianne7 Sedagnlty Belim sırtım bacaklarım ağrıyor bir yudum su içsem bile midem yanıyor tuvalet dostum yastıklar uyku arkadaşım oldu 😅
Esrtgb Sedagnlty 34.hafta Bel ağrısı sırt agrısı kaburga agrısı vajına baskısı karnım çatlamak üzere az ayakta kalsam ayaklarim pert ve artık diyorum yeter da bu kadar 😂 sabrım kalmadı oturup kalkmak işkence
Mdh93 @Sedagnlty 32 haftadayim bende, belim geceleri cok kötü tutuluyor tuvalete kalktigim zaman. Yuruyemiyorum resmen. Tuvaletim zaten iki de bir geliyor. Nefes nefese kaldigimda oluyor artik. Cabuk gecsinn zaman😫.
Blackatlas 32+3 Gece tuvalete sıkışıp kalktığımda karnım çok acıyor ağrıyor sancı zannetmiştim ama tuvalete girdikten sonra rahatlıyorum bir anda cok tuhaf gerçekten.. onun dısında öyle bel bacak ağrım çok yok. Fazla ayakta kalmamaya özen gösteriyorum
Dadymom1 Blackatlas Kesinlikle bende öyleyim. Tedirgin oluyorum öyle bir sancı giriyor ama WC den sonra geçiyor.