Meli2133 Kizlarrrr hamile oldugunuzu hissediyormusunuzzz ben unutuyorum bazen o kadar ki hissetmiyorum
Ayse_gul46 Meli2133 15 haftalık olcam unutup hoplayıp zıplıyorum geçen yatağa attım kendimi yüz üstü 🙄😁
br2023 Meli2133 ben pek bişi hissetmiyorum diyemicm geberme noktasndaym ya mide bulantısı baş ağrısı kasik ağrısı sırt ağrısı bitmiyor🥺
Ayseldz Meli2133 6+1 deyim sürekli baş dönmesi ve mide bulantım olmasa bende hissetmem. Ama mahfetti beni 😔
EceNaz26 Ayse_gul46 kendimi koltuğa atıp 10 dakika bisey oldumu acaba diye sessiz sessiz bekledim geçen gün 11 haftalık olduk 😄😄
Sinemcicen Ayse_gul46 ben 8.8 çok küçük ve erken öğrendim endişeliyim tutunabilecek mi değerim yukselecek mi diye 🙂
Ayse_gul46 Sinemcicen bir günde iki katına çıkıyor hic merak etme hep iyi düşün iyi olsun rabbim korusun 💓
Ayse_gul46 EceNaz26 bende bi 5 dakika hareketsiz kaldım şoku atlatana kadar 😁 sonra duramadım doktor a sordum vicdan azabı çektim günlerce 😁😁😁
Bebelivekedili Bende arada unutup fevri ve kaba davranışlar da bulunup korkuyorum Allah kolaylıkla ve sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin:)
Ayse_gul46 EceNaz26 amniyon sıvısı koruyor bebeği taşa düşmediysen sıkıntı yok dedi rahat dur diye ekledi 😁
Eylulleylul Keşke bende arada unutsam bütün gün halsizlik ve uykudan kafamı kaldıramıyorum. Hiç bir işimi yapamıyorum her yer her şey kokuyor midem kalkıyo birde midemde ekşime gibi yanma gibi olmaya başladı