07sudeeee 07sudeeee 30 haftalık şuan oğlum 1 500 kilo olmuş Toplamda 7 kilo aldım Arada bacak ve bel ağrısından başka şeyimiz şükür
Iphone36 07sudeeee 30 haftalık oldum pazartesi günü randevum bakalım be kadar olmuşuz . Ben baya almışım sizi görünce 15 kilo kadar ☺️benim bebeğim hiç rahatsız etmiyor tekmeleri hareketleri bile o kadar narin ki belkı göbek bölgem yağlıdır diyede olabilir ☺️ ara ara ayak krampları oluyor ağrıyınca magnezyum alıyorum iyi geliyor şükür
Asibel 07sudeeee 30+2 olduk 1 hafta sonra doktor kontrolü kaç kilo bende merak ediyorum Ben 11 kilo aldım vjfjfjf daha da almaya devam ediyorum doymuyorum sürekli yiyorum 😂
Opheliaxxx 07sudeeee ben de sizle birebir aynıyım 😂 7 kilo aldım. Bel ağrısından perişanım bi de belimde platin var öyle zorlanıyorum ki yataktan kalkamıyorum.
Sevgiatlas 34 haftalıgız oğlum benı hıc uzmuyor ıllakı tekmelemelerı can yakıyor ama onları bıle özlicem..sabahları bacak kramplarıyla uyanıyorum hepsı bu
07sudeeee Iphone36 kilolar elbet verilir onlar sağlıklı olsun yeter magnezyum ilaçları ağrıları azaltıyor
07sudeeee Opheliaxxx ağırlaşdıkça bel ağrıları artıyor çoğu gitdi az kaldı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Derin-derya09 Ben 32+0 da gitmiştim 1900 kgdi. Doktor normal olduğunu söyledi. Bebegimin beni de çok fazla üzmüyor ama şeker var 24. Haftadan beridir diyet yapıyorum çok bunaldım artık çok çok zorlanıyorum o kadar zor ki caninin istediklerini yiyememek. 🥹
07sudeeee Derin-derya09 öyle oluyor gerçekten benimde tansiyonum var tuzsuz yemekler yapıyorum tad falan alamıyorum bugünlerde geçecek sağlıkla kucağımıza alıcaz