La_Liberte dilekklp ya ben sonradan sizin 12 haftalık fotoğrafa baktım orda da erkek gibi.Nasıl olacak bu iş 😅
La_Liberte dilekklp detaylıda da erkek demişler erkektir herhalde🙈 Allah kolaylık versin kafa karıştırıcı bir durum olmuş ☺️ bu fotoğrafta çok kız gibi ama demek ki pipiyi güzel saklamış 😅
La_Liberte dilekklp ahhssh 😅😅 hadi bakalım merak ettim sizinkini bir dahakinde net gösterir artık inşallah ☺️
Ebrarabla_06 dilekklp etiket yapmışsın ama ben hiç fark etmemiştim canım Yani etiket yapmışsın belli olmadığı için görmemişim kusura bakma Baktım ama erkek bir duruş canım Doktor herhangi bir şey dedi mi
Rezan_korkmaz dilekklp bence iyi bir doktor bulup doktorunu değiştir canım ben devlete iki doktora gittim emin olmayıp özele gittim
AnnesininBaliii07 Ozge3636 rabbim hayirlisini versin inşallah bende 16 haftalıkken öğrendim cinsiyetini ama doktor büyük ihtimal erkek dediyse bir ihtima olabilir ama en önemlisi inşallah sağlıkla gelsinler🙏
AnnesininBaliii07 Zeyd_Mom_22 merhaba cinsiyeti öğrendiniz mi benimki sadece tahmindi rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏🏻☺️