Ysmn34 Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar keyifle takip edip okudum doğum hikayelerini ve sıra bana geldi :) 13 aralık perşembe günü bütün gün kendimi rahatsız hissettim hafif hafif sancılar ve kasilmalar oldu daha zaman var diyerek pek onemsemedim. ama oğlumun karnimda bütün gece oynamadigini farkettim tatli yedim soluma yattım yok yok sadece kasiliyor kipirdamiyordu. Sabaha kadar uyuyamadim sabah erkenden eşimi kaldırdım bende bir tuhaflık var bir doktora gidelim diye. Icimde bir korku düştük hastane yoluna ama sanki bebegi kasiklarimda taşıyorum yürürken dusurucem gibi bir hisle zor yuruyordum. Neyse hastaneye ulaştık hemen muayne oldum ve bugün bebeği almamız gerekiyor seni eve yollayamam dedi doktorum. Aman allahim hiç beklemiyordum o gün doguracagimi bir korku bir panik sarildik telefonlara herkese haber verdik ve ne oldugunu anlayamadan yatisim yapıldı. 11.35 te spinal sezeryanla gözlerini açtı yavrum. Haftamizdan dolayi kuveze girmedik hersey yolundaydi Allahima binlerce şükürler olsun. Rabbim hepinizi sağlıkla kavuştursun. Sevgiyle kalın
Cismmpoyraz48 Ysmn34 allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüt inşallah 😊 neden almalari gerekti hemen ?
Ysmn34 busra6161 tesekkur ederim :) bebek kanala girmisti kafası hiç gözükmüyordu ve hiç kipirdamiyordu. Ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda zorunlu sezeryandi kipirdamadigi icin korktu doktor hemen aldilar
Ysmn34 Cismmpoyraz48 Amin çok teşekkür ederim 😊 hiç kipirdamadigi için riske atmadi doktor hemen aldi
Aydemir Bende sizinle aynı hafta ve gündeyim. Bende bugün rahatsızdım ve oğlum dünden beri hareket çok az ediyor. Takip ettim ufak ufak hareketleri var ama yine de önceki günlere göre az. Acaba gitmeli miyim bende siz öyle diyince endişe ettim. Hiç mi oynamadı tüm gün. Ve ya oynamayışının sebebi neymiş çok merak ettim.
Ysmn34 Aydemir bence bir gidip gözükün kafası hiç gozukmeyecek sekilde kanala girmişti sürekli kasiliyordu resmen karnım yamuk kalmisti
busra6161 Ysmn34 ayy yaramaz yerm onu ben😍hareketleri azaldimi peki hicmi hareket etmedi benim.oglum hareketli ama karnim hep yamuk