Zeytop Benimde 25+4 te 781 gram 31 cm di normal dedi doktor ama vitamin eksikliginiz varsa ihmal etmeyin tabiki
_Tazeanne teacher-mom21 hayır aşıya da çağırmadı hatta tansiyonumu ölçtürmeye gittiğimde söyledim tamam ben seni ararım dedi hala tık yok en azından kan tahlili falan yapsa ne var ne yok bileyim bende neyse pazartesi şeker yüklemem var salı giderim baktırmaya teşekkür ederim 💕
teacher-mom21 _Tazeanne tetanoz olmadınız mi şimdiye kadar şeker yüklemesi 28. Haftada bildiğim kadarıyla ikinci doz tetanoz dahi 26. haftada vurulur bence ptesi bir kavga edin😅
Aysegul1805 Yagmurata24 benimde 25 de 790 gr dı zayıf demedi doktor demirim vitaminlerimde normal çıktı önemli olan sağlıklı olması kilo vs genetik olarak da minyon olabilir başkalarıyla kilo kıyaslayıp sıkma canını
_Tazeanne teacher-mom21 şu an zaten fena doldum büyük kavga edeceğim 😂aşırı ilgisiz kendim gidip söylüyorum hala tık yok ne saçma ya kayıt açtırdım daha önce zaten
Zeynomsu Yagmurata24 ben damardan istedim vermediler. Damardan daha iyi ki böyle hapla ya kabız ol ya ishal gım gım yükselecek diye bekle onla mı uğraşacam damardan fulleniyo:)
Cennet_kusum16 Yagmurata24 yok normal 25 haftalık sayılıyor uygulamalara çok bakmayın. 25 haftanızi tamamlamak üzeresiniz