Bsrmhmd Kızlar dünden bellli hemorid sorunu yaşıyorum 34 haftaligim yani ayıptır söylemesi kabızlık ta yok varmi onerileriniz çok agriyor şişmiş davul gibi oğlum 3 yaşında ağrısından onunla ilgilenemiyorym varmi onerileriniz
Cismmpoyraz48 Bsrmhmd procto gyvenol kullanıyorum benim sisligi o indirdi dogumdan sonra olmuştu bnmde doğal olarak da zeytin yağı iyi geliyor
Yaseminztrkzcan Bsrmhmd bende senin gibi oldum canım kabız değildim ama basur oldum kortos fitil kullandım 1 günde geçti çok şükür
DerinMasalDilek Bsrmhmd canım geçmiş olsun çok kötü bir durum.ılık su üzerinde 5 10 dakika oturuyordum çıktından sonra proctolog krem sürerek tedavi ettim atlattım her ağrıdığında sürdüm hafifledi sabaha da Allahın izniyle bişeyin kalmaz
Cismmpoyraz48 Bsrmhmd zeytin yağını pamuğa banıp orda beklet cnm sıcak su da iyi geliyor ama hamilelikte önermiolar onuda
Bsrmhmd Sağol cnm sıcak suda oturdum ve sonrada dediğin gibi zeytin yağı pamuğa bandirip oraya koydum inşallah iyi gelir teşekkürler canım benim
Cismmpoyraz48 Bsrmhmd inşallah geçer cnm basurla baş etmesi çok güç iğrenç birşey ilk hamileligimde olmuştu dogumdan sonra mahvetti acısı dediğim kremde çok iyi
Cyd Bsrmhmd bende bu gebeligimde oldu arkadasim ameliyat olacakti o kadar kötüydü 1 senedir hic birsey yok dedi önerdi banada iyi geldi canim naneli gibi o yuzden sürerken dikkat et 1 dk kadar yakip geciyor
Bskrt Cyd bende devar at kestanesi ama ağrı için o yakıyor sürünce Denesem mi bilemedm 😞 bayağı şişlik var bende de dışarı doğru
Cyd Bskrt dikkatli bi sekilde ön tarafa getirmemeye calisin ben doktora danismadim ama 1 aydir kullaniyorum arkadasimda kullandi hamilelikte sadece yakiyor ve 3 günde büyük faydasini gordum
Sinmn Bsrmhmd ben sadece o bölgeye gelecek şekilde ılık suda oturur sonra da kantaron yağına batırılmış pamuğu üstüne koyardım.. gece yatarken yapardım mesela sabaha bayağı hififlemiş olurdu..