Annesininmelei Yarın transfer olacağım, bilgi vermek için aradılar. Transferden hemen sonra tuvalete gidip hastaneden çıkış yapabileceğimi söylediler. Daha önce çevremde yaptıranların hastanede hiç kalkmadan bir süre yattığını söyledim. Gerek yok dediler. Bu şekilde olup tutunan var mı ?
Merveemin_96 Annesininmelei ben hiç kalkmadan 3 saat yattım öyle dediler ve ilk 3 gün çok enemli dediler, altıma bez taktılar tuvaletim için ama yapmamadım sonta takıldı daha sonra
umut0808 Annesininmelei ben transfer oldum yatagıma koydular dayanamadım 10 dakka sonra thvalete gttim ama tuttu cok şükür
Annesininmelei Nur_50 transferden hemen sonra kalkıp tuvalete gidip üzerini değiştirebilirsin dediler
ikizcanlar_47 Ben transfer olduğumda 15 dk transfer olduğum yerde uzandım, kalkmadan sedyeyle yatağa geçtim yarım saatte orda uzandım, sonra lavaboya girdim tekrar bir saat uzandım size neden öyle söylemişler anlamadım
Annesininmelei ikizcanlar_47 hiç gerek yok dediler, aksine hareket daha iyi dediler, hemen normal hayatınıza dönün rapor almayın dediler.
Naciyemutlu Annesininmelei canım bana bişe dememişlerdi ama zor tuttum yarım saat falandı neyse hemşire gelince gidebilir miyim artık wc dedim güldü gelir gelmez gidebilirdin diye 😅kimse uyarmadı bende heyecandan sormayı unutmuştum. Ama şöyle bir gerçek var ben hemen wc gittim giyindim il dışından gelmiştim oraya hemen evime döndüm her gün de yürüyüşümü yaptım. Doktorum normal hayatın basılsa öyle olsun dedi. 8. Gün leke gelince yerleşme kanamasıymıs ondan sonra yürüyüşü bıraktım 11. Gün de kanda öğrendim . Stressiz nasıl olacaksan öyle yap. İçinden uzanmak geliyosa uzan yeter ki stresin olmasın pozitif bi süreç geçir 🌸 ama kan akışı etkili bu bir gerçek
Nur_50 Annesininmelei yapılan uygulama yanlış böyle tutmama ihtimali olabilir acaba ameliyat hanede mi 1 saat bekletiyorlar
Efnanefnan Siz transfer olunca uzanın dinlenmek istitorum deyin bence. Bi dünya para alıyorlar dinlenmek çok mu gelmiş onlara
Brlbby Annesininmelei Bana transferden hemen sonrasında doktorum transfer sedyesini yatağa çevirtip yarım saat rahat bir şekilde yatmamı söyledi hemen kaldırmadılar beni.
Hlmsml Annesininmelei ben ameyathanede 10 dk bekledim sonra kaldırmadan odaya getirdiler sedye ile ilk yarım saat tuvalete girmek ayağa kalkmak yasaktı. Daha sonra tuvalete girdim 1 saat uzandım dinlendim ilaçlarımı yaptılar, evde kullanacağım ilaçları anlattılar. Sonra çıkış yaptık. O kadar emek veriyoruz sonuçta bence dinlenmek istediğinizi hemen kalkmak istemediğinizi söyleyin
Skrn12 Ben aşırı su icmedm ve transferden sonra rahatsz etmedi 1.5 saate yakın uzandim sonra gittim tuvalete. Bence aşırı su icmenin bi anlamı yok yoksa sonrasi dayanilmaz oluyor
Powergirls Annesininmelei tuvalete çok sıkışık olunca girmeden önce birazını bosalttiriyolar koyunca embriyoyu hemen gönderiyorlar yatma vs yok ikizleri vat şu an arkadasimin
Sibelimm03 Bende yarim saat yatmami istediler ama en az 45 dkk yatmistirim sonrasin da tuvalete gittim ustumu giniyim ciktim. Allah nasip edicekse ne yap et o olur canim icini ferah tut Allaha guven gerisi gelir rabbim yardimciniz olsun
EbruBoluKaya Transferden odaya gelince tuvalete gittim sonra yarım saat yatıp taburcu oldum 1 gün sonra 1 saat uçak 1 saat otobüs yolculuğu yaptım şükür bebeğim kucağımda 2 aylık olduk. 4.denememdi diğerlerinde 2 saat yattığım eve goderken bile yatarak gittiğim oldu evde 1 hafta raporlu yattığımda oldu direk normal hayata döndüğümde nasip meselesi biraz. Yolculuktan sonra 1 günde evde dinlendim sonrasında ufak ufak yemeğimi yaptım ufak yürüyüşlerle devam ettim
Annesininmelei EbruBoluKaya yaa çok şükür Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.transferden hemen sonra yürüdünüz mü
EbruBoluKaya Annesininmelei transferden sonra sedye ile odama aldılar tuvalete gidebilirsiniz dediler gittim sonrasında uzandım bir yarım saat daha sonra giyinip çıktım. Daha önceki denememde 1 saate yakın yatmıştım hatta tuvalet için sürgü vermişlerdi yattığım yerde 1 saat geldikçe sürgüye yaptım hiç kalkmadan ama negatif oldu.
gata Annesininmelei beni de yatakla odaya çıkartıp 2 saat hiç kalkmadan dinlendirdiler tuvalet ihtiyacı için de hasta bezi ya da işte kutusu veriyorlar.