Brnzynep Daha 11 haftalık hamileyim cinsiyeti merak ettiğim için doktora gittim ve bana haftamın küçük olduğunu direk alttan bakıp söylerim dedi bende izin vermedim tabi sorum şu alttan bakıp cinsiyet söylenir mi ???
tunasmom Brnzynep doktorun saçmalığı adı altında post açmışsınız ama ben ben burda doktor saçmalığı göremedim açıkcası. 11 hafta küçük bir hafta cinsiyeti göremeyebilir karından ama vajinal ultrasonla daha iyi görebilir siz merak ettiğiniz için böyle bir seçenek sunmuş size.
tugcesakzci Brnzynep alttan da baksa üstten nde baksa bişey farketmez sadece alttan baktığında daha net tahmin edebilir. Çünkü bebek cinsel organları oluşumlarını 12. Hafta itibari ile gerçekleştirir. Haftanız küçük cinsiyet için. O haftada doktorların çoğunluğu yanılıyor
Wera Brnzynep 11haftada yeğenimin erkek olduğu gördük ultrason cihazının kalitesiyle alakalı bişey ama alttan bakınca dha net görüyorlar
Duygu9604 @Brnzynep evet canım cinsiyeti göstermediği durumlarda vajinal ultrasonla bakılıp cinsiyet söylenebiliyor herhangi bir sakıncası yok
Gizemavs Ya doktorun hic görmediği meraktan öldüğü bir sey mi sanıyorsunuz vajinayı? Vajinal muayanede bile görmüyor doktor gercekten saka gibisiniz
Brnzynep Gizemavs neden bu kadar sert cevaplar verdiniz anlam veremedim 3 çocuğumu doğuruyorum ve ilk defa duydum alttan bakıp cinsiyet söylemek ve size danışmak istedim gerçekten insanlık namına cevabınız çok mu çok yetersizzzzz
Gizemavs Brnzynep burda bir doktordan daha iyi bilebilecek biri olduğunu düsünmeniz bile sacma değil mi? Doktorun sacmalığı diye baslık atıyorsunuz yıllarca eğitim almıs böyle zor bir mesleği siz nasıl kücümseyebiliyorsunuz?
Duygu9604 @matmazellayy siz istemediğiniz sürece vajinal bakmaz zaten ama merak ediyorsanız bastırabilirsiniz herhangi bir sakıncası yok
matmazellayy Duygu9604 bunu öğrendiğim iyi oldu ya göstermezse alttan baktırırım çok merak ediyorum teşekkür ederim ❤️
Duygu9604 @Brnzynep 12. Haftada cinsiyet belli oluyor eğer ki karından göremiyorsa anne baba da çok acelecisiyle vajinaldan bakmasında sakınca yok içiniz rahat edecekse bunla alakalı doktor muayeneleri var instahramdan gönderebilirim
_Tazeanne Alttan bakınca daha net görünür bazıları bakabilir istemezseniz de biraz geçmesini bekleyin haftası büyüyünce daha net olur
dygoflz Brnzynep doktorun saçmalığı neden dediniz anlayamadım. Ultrasonda uygun pozisyon olmadığında, görülemediği taktirde vajinal muayene ile rahatlıkla görülebilir cinsiyet. Gebelikte vajinal muayenenin hiçbir sakıncası yoktur.