Cennet5347 Hayırlı akşamlar güzel anneler nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl durumlar nasıl bende iki haftadir gelişimi aynı gelişmiyor bir hafta daha bakalım dedi olmasa doğumu başlarız dedi sizce kabul etmelimiyim
MrsBalkay Cennet5347 zaten haftası da gelmiş oluyor canım geçmiş olsun. Başka doktora da görün istersen için rahat etmiş olur
bademommss__ Cennet5347 benimde gunum seninle aynı ve gecen haftadan beri kilo almamis doktor sorun etmemme gerektigini soyledi, normal dogum istiyorum ama bakalim henuz sancim vs cikmadi nst de
Cennet5347 MrsBalkay doktorum çok iyi aslında sürekli takibimi yapıyor başka doktorda geçmişimi bilemezki haftam çok yakın bilemedim
Yelda72 Kızlar benimde 38+4 bugün nst ye girdim.sancım çıktı.serum verdiler.yarın için tekrar çağırdı.aslında sezeryan tarihini 16 ocak diye vermişti ama yarın sezeryan derse napayım kızlar
Yelda72 Teşekkür ederim cevap yazdığın için evet pazar günü de tatil ya ondan korkuyorum ya doktorum gelmezse diye.aslında özel hastane ama bilemedim işte
Meryem321 Bende şuan 33+4 yim neler aldın çocuğuna kaç parça kıyafet ne kadar aldın acaba onu merak ediyorum bu aralar araştırıyorum çokmu aldım azmı aldım diye
Cennet5347 Meryem321 6 takım hastane çıkışı ve tulumla karışık aldım büyüdükçe Alacam hediyede gelecek hemen büyüyorlar zaten yeni doğan çok almamak gerekiyor bence