Yslyrt Kafam çok karışık hanımlar önce kız dediler sonra erkek acaba sonuç ne olur başına gelen var mi
Cigdemilkar Yslyrt Allah gonlune gore versin tatlim banada basta erkege benziyor demslerdi kizim olcak🙈
Ozlmcgrci Yslyrt canım bence detaylı ultrasonu bekle . Benim kizim 21.haftaya kadar hiç göstermedi bacaklarıyla gizledi hep . Ayrıntılı da öğrendim . Bacak arasını tam net gördüyse yanılma olmaz canım
Cigdemilkar Yslyrt bana basta erkek dedikleri icin ben 5 ayri ozel devlet doktor gezdim kiz dediklerinde hepsi kiz deyince oyle emin oldum😂😂
Cigdemilkar Yslyrt cunku sonucta hazrlik yapcam ona gore aliyim dedim yanlis anlasilma olmasin kiz erkek takintim yok tek istegm saglikli olsun
Kadirvemalik Canım 16. Haftada net öğrenilir demişti tv de bi doktor. 12. Haftada öğrenilen cinsiyetler genellikle yanıltıyor diyorlar. Hayırlısı olsun allah gönlüne gore versin. Ilerleyen haftalarda yine sorar ogrenirsin
tugba_kck_1987 Canım benimde 12 de kıza benziyo dedi 14 de erkeğe benziyo dedi 16 da kesin kız dedi Ama 16 da kesin belli oluyo dedi doktor yanılma pek olmaz dedi ben hatta eminmisiniz diye ısrarla sordum
Tubahacik Bende 13 haftalıgım banada kız dedi başka doktora gittmek için 2 hafta daha bekliycem emin olamadım bende