Eyvz Hayrisko ben sürekli nabiz yükselmesi yaşadım. Coraspirin kullandım. Doğum 37 hafta içerisinde sezeryan olacak . 2 gün sonra
Nur3955 Hayrisko benim genetik var ayriyetten kalp kapağında açıklık var kan kaçırıyor taşikardide ilaç kullanmıyorum 3 çocuğumu da normal doğum yaptım problem yaşamadım
Eyvz Hayrisko mutlaka doktorun dediği şekilde kullanın . Benim kilom da fazla . Ve kendi isteğimle sezeryan olacağım
Cankuss35 Hayrisko kullanman gerekiyor demekki çok daha ağır ilaç kullanmak zorunda olanlar var. O nabz ile hayata devam etmen çok zor
Hayrisko Cankuss35 aynen beni çok zorluyor ama evde bu kadar olmuyor ne zman hastaneye gitsem kalbim kulaklarimda hissdym
Selin3434 Hayrisko ben de öyle oluyorum çarpıntım olcak hissediyorum bi panik oluyorum kulaklarımda bile hissediyorum nasıl gecic3k bu siz ne yaptınız 3. Gebeliğin benim bunda çok hızlı atıyor kalbim ama arada oluyor ve daha 9 haftalık hamileyim
Hayrisko Cankuss35 sanki zaten anksiyete var bende ama hamillegin sonlarına yaklaştım doğum korkuusyla iyice artti