Zeyna27 Sinemm68 olur mu zahmet taş atıp kolumuz mu yoruluyor birbirimize destek olmak için varız en kısa zamanda istediğin olsun hayırlısıyla bi evlat sahibi ol inşallah canım❤️
Sinemm68 @Zeyna27 @myangelson kızlar bakar mısınız bugün yaptığıma koyu olan dün diğeri bugün yumurtlama olduğu için mi silikleşti yoksa olmadımı daha
Sinemm68 Zeyna27 arkadaşım dedi ki sen yumurtlamışsın dün çok ağrım vardı çünkü işte 15 gün bugün adet gününden itibaren sayınca
Zeyna27 Sinemm68 bugünü değerlendir o zaman canım bu testler belki böyledir ben strip kullanıyordum o yüzden farklı gelmiş olabilir çatlama bugündür değerlendir mutlaka teste devam et yarın da
Sinemm68 Zeyna27 tamam canım açıkçası ben de anlamadım yani bu testte var gariplik ama zaten dünden önce ki gün oldu dün olmadı bugün olur gün aşırı yapınca denk gelir geleceği varsa sanırım ilkte öyle olmuştı test kullanmadan
Zeyna27 Sinemm68 hayırlısı canım kafaya takma gün aşırı devam et sen yine testi de bi kaç gün yap tamamen silik olursa dünkü yumurtlamadır
Zeyna27 Sinemm68 tutar tutar 17 mm yumurta ile iğnesiz kızım oldu kucağımd 18 aylık şimdi ikinci için tedavideyim 19.3 mm ile iğne oldum değerlendirdim bekliyorum
Beyzanur_1919 Merhaba bişey sormak istiyorum adet gününden 3 gün önce ovülasyon testi çift çizgi çıkar mı bide bu ovülasyon testleriyle gebelik anlaşılıyor mu
Sinemm68 Beyzanur_1919 valla çıkmaz ama burda bir kaç kişi öyle hamile olduğunu öğrenmiş bi gebelik testi yapın isterseniz
Sinemm68 Bbk88 evet canım ilk aydan şimdide iğne olmadım geçen ay denedik olmadı bu ay testle bakayım dedim şimdi oğlumla uğraşırken çok yoruluyorum sürekli değerlendiremiyoruz günleri testle bakıp yapayım dedim😂