Nur5516 Kızlar ikinci gebeliğim ilkinde yaşamadım böyle bir şey Çok özür diliyorum kusura bakmayın vajina iç dudağında elime birsey değdi baktım aynayla siyah renkte kan pıhtısı gibi biseydi aynı şekilde sağ sol dudaklarda var korktum öyle görünce yaşayan var mı vajinal varis Kontrol de doktoruma söylesem ne der acaba Korktum öyle görünce :(
Mervoll Ayy canım bende aynı senin gibiyim ikinci hamileliğim ilkinde çok çok rahattım hiç varis yoktu bunda bacakta ve vajinada çıktı vajinadaki çok ağrıyor otururken kalkarken yatarken çok zorluyor ve doktorumda hiç bişey yapmadı bişey demedi şuan bı tedavisi yok heralde
Nur5516 Mervoll ay korkuyorum bende Şuan bi tedavi uygulanmıyormuş sanırım ama doğum anında varis çorabı giydiriliyormus inşallah sıkıntı olmaz bide ben afedersin temizliği mi jiletle yapıyorum malum göremiyorum keserim diye tedirginim
eceyc314 Benimde bacak kasık ve genital bölgemde varislerim var. 18+3 üm ayakta durunca özellikle ağrılarım oluyor. Sabah akşam magnezyum kullanıyorum. Benimde ikinci gebelik, ilk gebelikte böyle bir sorunum yoktu
Nur5516 eceyc314 benim de sol bacağımda var hemde fazla var yani İlkinde yaşamadım ikincide oldu nedense anlamadım inşallah sıkıntı olmaz korktum öyle görünce elime degdş
Mervoll Nur5516 benimde persmebe gunu kontrolüm var sezaryan tarihi verilecek ozaman tam sorucam doğumda ne yapacaz diye
Nur5516 Mervoll suan kaç haftalıksın Benimde az kaldı 33 hafta ama dahaca erken mi gün vermek için bilmiyorum tabi gidince bi sorucam