Gulllu Kizlar nolur yardim insanım geldi bugün hastaneye gittim 2 cm aciklik var dedi eve gönderdi napmam lazım fazla sancim da yok bu süreç nasıl ilerler ilk dogumum olduğu için 24 saat surer diyorlar
sunashn50 Gulllu bol bol egzersiz yapın oturup kalkın acılmanız coğalsın 2 santim acıklıkla sizi eve nasıl gönderdiler anlamadım ben ilkinde 1 santim acıklıkla yatısa alınmıştım hastaneye bi gidin isterseniz
hyena Gulllu bol bol duşa gir açılmanı hızlandırır squat yap yürür bol bol doğumun rahat olur inşallah kolaylıkla benmde 2 cm vardı sancıda vardı eve göndermişti düzenli değildi aniden sancılarım başlayınca gittim 4 cm olunca yatış verdi
NazifesEnayAkup Gulllu sıcak duş açılman hızlanır leğene su doldur otur içine bana doktr öyle söylemişti gerçekten işe yarıyor
Gulllu sunashn50 cevabiniz için çok teşekkür ederim blmyrm sancin siklasirsa gel dedi ve şuan aşırı sancı cekiyorum
Gulllu hyena hyena Allah razı olsun tesekkur ederim insallh kolaylıkla evladımı bugün kucağıma alirim
Selinay04 Gulllu benimde aynı olmuştu senin sancın varmış ama bende yoktu nişanım geldi hastaneye gittim 2 cm açılmam vardı eve yolladılar 2 hafta sonra suyum geldi doğum oldu
Azizeozcn Gulllu sancıları evde çekmeniz sizin için daha iyi olur hastanede sık sık vajinal muayene yapmaları insanı strese sokuyo ister istemez