FATMA1234yokkan Veybil insallah bende o kisilerden olurum.Çok mutlu olmustuk birde biliyomusunuz yıkıldık doktora şaka yapmayın bana lütfen diyorum
K-1997 tatlibebegim_ baktırtıcam canım ondan şüpheleniyorum muhtemelen pıhtılaşma var büyüdü biraz sonra 5+4 lekelenme oldu ve ondan sonra gelişmedi
K-1997 tatlibebegim_ ilk kanamam olduğu günden itibaren 5 gün kullandım ama gelişmedi muhtemelen kan gitmedi pıhtılaşmada böyle bisey zaten kürtaj olmak istemedim evdeyim düşük yapmak istiyorum
egecandeniz FATMA1234yokkan aynısını yaşadım bende embriyo hiç oluşmamıştı ve çok acılı ağrılı düşük yaptım kendim. Üzülmen cok normal bende kafayı yemiştim bidaha olmayacak mı fln diye düşünüyordum şimdi 2. Bebeğime hamileyim bazen kötü görünen şeyler senin hayrınadır belki gelişim geriliği olan sağlık sorunu yaşayan bir çocuk büyütecektin çok daha zor emin ol öyle düşün sağlıklı sıhhatli hayırlı ve doğru zamanda olsun inşallah 🙏🏻
FATMA1234yokkan K-1997 gün geçtikce daha zorlaşıyormus ama bana doktor öyle dedi hemen almamız gerekiyor dedi durdukca rahime yapışırmış
egecandeniz FATMA1234yokkan Mayısta düşük yaptım Mayısta doğum yaptım :) Düşükten 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 2 ay çok stresliydim olsun olsun olsun diye sonra tatile gittik amaaan dedm hayırlısı olsun düşünmeyi bırakmıştım sonra öğrendim. Şuanda hamileyim 7-8 ay istedik olsun diye istedim yine tatile gittik unutmuştum artık olursa hayırlısı fln diyorduk yine tatil dönüşü öğrendim ve nasip olursa oğlumla aynı tarihte doğacak. Kafan rahat olsun hamile kalabiliyosun sen buna inan bunu bil ve tıp gelişti artık 3-5 aya olur yani sadece kafanı rahat tutman lazım hayatına devam etmeye calıs üstüne düşme
FATMA1234yokkan pamuk34_ amin insallah çok zormus benim gibi yqşayanlara Allahim sabir versin yardımcısı olsun
K-1997 FATMA1234yokkan evet sen çok iyi yapmışsın bende yarın sabah gidicem senin 9 hafta olması lazımmış sanırım benim tam 5.5 ta kalmış 6.5 olması lazımmış bende ihmal etmiycem
Anneelikk FATMA1234yokkan çok çok üzüldüm gerçekten tekrardan geçmiş olsun . Tekrar dan denersiniz sağlıkla nasıp olur insallah
FATMA1234yokkan egecandeniz insallah Rabbim nasip eder Doktor dedi 3 ay icinde olması gerekiyor diye ama Polikistik overim adetlerim 2 ayda 1 oluyor o yüzden tedirginim insallah olur Saglikli hayirli evlatlarimjz
egecandeniz FATMA1234yokkan benimde 3 ay olmadığını bilirim hep düzensizdi 2. Hamileliğimden öncede 25 gün 10 gün geciktiğimi biliyorum o polikistik over türkiyede çok kadında var bendede var korkma canım sakince hayatını yaşamaya devam et. Onun doğru zamanı var emin ol :) 🙏🏻
K-1997 Sedoliko kaybettim canım kendi düşmedi 2 gün önce Kürtaja girdim kendim iyiyim de kalbim acıyor bundan sonrası biraz genetik test falan koşturacaz bakalım sonuçları nasıl olacak
Sedoliko K-1997 çok üzgünüm canım , ne diyeceğimi bilemedim. Umarım hayırlı zamanda hayırlı güzel haberleri alırız tekrar , doktor neden kaynaklı olabileceğini söyledi mi ?
K-1997 Sedoliko hayır söylemedi canım patoloji ve gen testleri söyliycek ikinci olunca gen testi yapacak hastane
Sedoliko K-1997 iyi ki testleri yapmışsınız , ilerleyen süreçte ona göre önlem alıp ilerlersiniz ve güzel hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🙏🏼dualarımda be aklımdasın her zaman ❤️