Dilara123 Kızlar merhaba . Adetime 10 gün var bende O yüzden bu postu açıyorum. Siz hamileliğinizi afetinize kaç gün varken ya da ne zaman öğrendiniz? Belirtileriniz nelerdi ? Ve o ay kaç defa birlikteliğiniz oldu ? Tecrübeleriniz paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim 😊
ebis Dilara123 ovulasyon testi kullandım . Adetime 6 gun kalasi normal test ile öğrendim. Belirtilere gelirsek gögüste şişme. Ve akşamları erken uyumaya başlamıştim sabah da erken kalkmayaa. Normalde adet agrisi xok yasamam adet agrisi gibi karnim agriyodu canım. Hadi hayirlisi
Oznurboluzun Dilara123 benim söyle oldu canım adetim bitince yanlış hatırlamıyorsam 2.ci günü yumurtlama günümmüş tuvalete gitmiştim afedersin yumurta akı gibi bir şey geldi peceteye ve dedim ki bugün ilişki olması lazım oysaki dün olmuştu ve eşim işten gelince dedim böyle böyle yapsakmi dedim yumurtlama günüm bugün dedim sağolsun kırmadı ve oldu diğer adetime 1 gün kala annemdeydim ve uykum gelmişti annem tutturdu hastaneye gidelim kan ver sende bir şeyler var dedi bende yok tur daha yeni denedik dedim ve yarın hasta olucam yok ben bekleyemem dedi gittik kan verdik sonuç öğlenden sonraydı unutmusum ben neyse gittik doktor hamilesin dedi ve ben inanamadım 4 veya 5 haftalikti şükür şimdi 35+4 günlüğüm kızımla rabbim sizede en kısa sürede nasip etsin inşallah 💜🦋
Morcivert061 Dilara123 Benim dugunum vardi ve hastaydim dugun gunu bu yuzdende adet geciktirici kullandim. adet geciktiriciler hamile kalma oranini yukseltiyonus🤣 ilaci biraktim 3 4 gun icinde gelmesi gerekirken gelmedi🤣🤣 toplam 1 hafta gecti test yaptim hamileymisim🤣🤣 yagnuedan kacarken doluya tutuldum😍
Dilara123 ebis 6 gün kala normal teste mi cıktı süper normalde erken gebelik testinde bile gözükmüyor. Cok tesekkur ederim 💜💜
Dilara123 Oznurboluzun 2. Günü çok erken yumurtlama olmuş maşallah 😊 annenizin içine doğmuş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍 amin teşekkür ederim 💜
ebis Dilara123 eveet 6 gun öncee.d hamile olunca cikiyoo yaa. Bide ilk testimde testi yaptiktan 4 saat sonra cift cizgi çıktı. Herkes banaa mumkun degil test yanlis dedi . Bende dedim okadar test yaptim 1 ayda beklese ikinci çizgi cikmadi hamileyim dedim ve bi test daha aldim sonra kan verxim :) cok sukur insallaah darisi sana canim. Ama tavsiyem ovulasyon testi kullanmandan yana cok faydasi var
Morcivert061 Dilara123 🤣uyuyodum ben her oturdugum yerde gozlerim kapanirdi.bide idrarim kokmaya baslamisti
Benay Dilara123 ben düşük yaptım kanama kesildi doktor ilk adetten sonra deneyin dedi biz hemen olacağını düşünmeden her zamanki gibi girdik ilişkiye doktor adet zamanının geçebileceğini söylemişti tarihi tarihini tutmaz falan demişti bende adet olmayınca doktorun dediği aklıma geldi üstüne düşmedim düşük yapmadan önce etten tiksiniyordum birgün yine et pişiriyorum bi bakayım pişmiş mi diye ağzıma attım ıyyy gene o tat dedim sonra lan acaba mı dedim en son adete baktım 20 günü geçmiş eşim işten gelince test aldım en iyi sabah sonuç verir dediler sabah kalkınca bir deneyeyim dedim testi yaptım karşıma çıktı 3+ diye yurtdışındayım burda ki test kaç hafta olduğunu gösteriyor 3+da 3 haftadan daha fazla doktora gittik 6haftalık olduğunu öğrendik şimdi 36 haftalık hamileyim doğuracağım oğlumu yakında inşallah 😍😍
Seherr Dilara123 benimde adete 10 gün var ama hiç belirtim yok her ay hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım inşallah allah bu ay isteyen herkese nasip eder çok heycanlanıyorum adet yaklaştıkça bazen hiç anne olamicam gibime geliyo sonra kızıyorum kendime kendimi hamile gibi hayal kuruyorum hayali bile o kadar mutlu ediyoki inşallah bu mutluluğu gercekten tadarım 😇
Dilara123 Seherr olsun kuzum kötü düşünme daha 10 gün var belli olmaz Hem her kişide belirti olacak diye bişey yokmuş. Benimde sadece belim çok agriyor başka bende de bişey yok. Belki de yılbaşı hediyemiz olucak bizim :)
eMineHrn3807 Dilara123canım adetim çok düzenlidir benim O ay adetim 4 gün geçmişti zaten aklıma direk hamilelik geldi Test aldım yaptım direk çıktı zaten o ay birliktelimiz oldu tabiki ama yumutlama gününü kaçırmıştm Olmaz diye düşünüyordum Çok şükür Oldu Şuan 28+0 haftalık olduk Oğluşumla
Dilara123 ebis teşekkür ederim amin inşallah:) bu ay ovulasyon testini kullandım. Aralığın 14 unde yumurtlamam oldu. 14 , 15 , 16 ,17 degerlendirdim o yüzden bu ay umutluyum açıkçası inşallah güzel haber alırım 😍😍
ebis Dilara123 çok iyi yapmışsın valla cok işe yariyoo zaten . Ben ikinci ovulasyon testimde hamile kaldimm. Bide sunu diyim canim doktorların da önerdiği gibi gün aşırı ilişki ile hamile kaldım ondan oncesind3 yumurtlama döneminde hergun olurdu. Ama kaldığım ayy bi gun durup bi gün ilişki oldu. Olurda bu ay nasip olmazsa ki insallah olur aklinda bulunsun