1yenianne11 ZelihaTkcnn 33+5 den selam 🖐🏻 küçük bir hanımefendi katılıyor 6 hafta sonra aramıza ismini de Hira dedik babası da Hiranur olsun daha güzel olur dedi bakalım Hira mı Hiranur mu olacak 🤭 sağlıkla gelsin bebişlerimiz Allah’ın izniyle 🙏🙏🙏
cennetb Aslina benimde aynı şekilde yok kendi kızımın ismi olacak ömür boyu kullanacak çok kararsızız etraftaki bazı değişiklik insanlarda boş boş yorum yapıyor bizemi demek istemiyorsun diye yani siz kimsiniz yada ilk çocuğu olan ben değilim yaaa
Ceydametee Elmass Ceyda güzeldir uzun boyunlu,naifligi temsil eder valla ismimi çok seviyorum öyle çok sık bir isimde değil 😊
Ebrarabla_06 ZelihaTkcnn 14+1 cinsiyet belli değil ama kız olursa Turna olacak bir kızım var oda Büşra ebrar
Bsrrgl ZelihaTkcnn 23. Cü haftadayız iki isim koymayı düşünüyorum biri hüma olacak gibi ama kesinlik yok.
gamze6606 ZelihaTkcnn 24+2′yiz net olmamakla beraber sanırım Farah olacak minnak kızımın adı. Asya istiyordum babası Farahı daha çok beğendi 🤗🌸
_handan91_ ZelihaTkcnn 19+5 kiz olursa ya meyra yada nisa düsünüyoruz erkege karar veremedik 😆 insallah diger terminimde cinsiyeti ögrenirim 👀