Gamzeaydin13 @"ZelihaTkcnn"Ay gibi güzel, el değmemiş kız. Ay ışığı, ay gibi parlak, ay yüzlü, ay benizli
YldrmNUR ZelihaTkcnn aklıma tam yatan bi isim bulamadım. Cemre düşündüm ama ateş parçası cehennem ateşi anlamına gelirmiş bu yüzden havalar ısınınca cemre düştü derlermiş. Bu isimden vazgeçtim. Bu aralar ece ismini düşünüyorum ama tek isim koyacağım çok mu kısa
Kbagci ZelihaTkcnn 32+3 sonunda isime karar verdik cok zordu Elzem olcak kizimin ismi anlami da cok gerekli vazgecilmez. Ismi tam uydu o benim vazgecilmezim oldu 🖤
Mormnekse ZelihaTkcnn Güzel,iyi ahlaklı, zeki bilgili kadın demek diye biliyorum 🌸Ama bir arkadaşımız uyardı önerilmeyen bir isim diye araştıracağım🥲
Onatfidan47 25haftalık isim konusunda okdr kararsizim hazel mihra ,elizan Mihra arasında gidip gelıyorum
Onatfidan47 ZelihaTkcnn 25 haftalık isim konusunda okdr kararsızım ki hazel mihra ,elizan Mihra arasında gidip gelıyorum
Simge16 Haftamdayım baştan beri inci düşünüyordum ama sonra almila ismi çok hoşuma gitti. Sanırım almila inci koyacağım
Hazall23 ZelihaTkcnn 19+1 kayla yada pera olucak gibi. Ama bakalım farklı isimler keşfedersek değişebilir bu karar 😂🥰