bebisliozlem Elif-3466 en iyisini yapmışsınız 🥺 valla bende mecbur artık öyle yapıcam 1 ay sonra falan. Hastane çıkışını da bari de yaptırayım da 😂 hem isimli 10′lu hastane çıkışları çok pahalı oluyor, insafa gelirler de bu kadar para vermiş ismini de yazdırmış artık derler 😂
nil_sugra Tuggcee15 aşk olsun ama 😁 ablam var adı Tuğçe. Sizin isminize de uyumlu olur. Tuğçe&Gökçe 🥰
Tuggcee15 nil_sugra Evet aslında uyumlu güzel de bende açıkçası çok karar veremiyorum biraz daha günümüz isimleri olsun diye
ZelihaTkcnn bebisliozlem İçinden hangi isim geçiyorsa onu koymani isterim eşinle ortak kararınız olmalı hayirlisiyla sağlıkla kucağıniza alin inşallah ❤️
bebisliozlem ZelihaTkcnn 😍🥰 Amine isminde karar kıldık yanına kısa bir isim olursa 2.isim de koyabiliriz istersen dedi eşim, koymazsak da sadece Âmine de güzel isim diye düşündük 🤭🫠 sağlıklıca gelsin inşallah bütün bebekler, adlarıyla yaşasınlar 🐣🤗
Onatfidan47 MervEfehan ay Bnde elizan Mihra düşünüyorum ama cevremdekılerden hiç olumlu tepkıler almıyorum
MervEfehan Onatfidan47 bende almıyorum boşver 😄 ama kafama takılan tek şey gerçekten anlamı doğru mu bunu en net nasıl ogrencem bilemiyorum
Edebiyacianne Miraggio Leyla yeğenimin adı olmasaydı ben de koyacaktim kızıma Leylalar çok uslu bebek ve tam çitlembik oluyorlar 👸🏻👸🏻
Miraggio Edebiyacianne ay günlerdir burda yazıyorum kimse bana cevap vermiyor 🥹 teşekkür ederim ilginiz için.
ZelihaTkcnn Birmumdur Anlamı yükseleni harf analizi olarak güçlü bir isim ve kulağa çok hitap ediyor 😊💞❤️