Sevdanurr4 Veybil maalesef canım yapilicak bişey yok dediler doğuma kadar beklicem doğduktan sonra risk başlıyor
Nill_ Sevdanurr4 çok gecmiş olsun canım Rabbim inş şifasını versin hamileliğin boyunca yanında olsun dayanma gücü versin. Peki diyelim doğdu yasadı doğumdan sonra onu ne zorluklar bekliyor çaresi varmı buna bsy dedilermi hani riskli de olsa bir cözüm
Sevdanurr4 HelloooMomy güzel haber vermek isterdim ama yapicak bişey yok dediler gebeliği sonlandırmayi kabul etmedik perinotoloji de takibim olucak doğuma kadar doğumdan sonra da ne kadar yaşar bilmiyorum 😥
HelloooMomy Sevdanurr4 Çok üzüldüm. Rabbim inşallah sana ve bebeğine mucizelerini yağdırsın🙏🏻 Karnını okşayarak dualar et bitanem. Bende yapıyorum sürekli. İyi hissettiriyor gerçekten. Rabbim duysun sesini korusun inşallah meleğini.
Ys20 Rabbim yardimcin olsun inşallah bı mucize olur ve bebeğinin doğuma kadar beyin kemikleri gelişip sağlıklı bi bebek olarak dünyaya gelir, sürekli aklımda ve duamda olcaksin rabbim zorunu kolaylastirsin yüreğine ferahlık versin inşallah ❤️
Buseirgit Sevdanurr4 tüm yorumları okudum çok üzüldüm inşallah hayırlı haberler alırsınız dualarım sizinle
Altin23 Sevdanurr4 ben de bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendiğimde inanmadım doktora hatta kızdım başka doktora da gittim defalarca ultrasona girdim ama o acı gerçekle yüzleştim Öncelikle çok geçmiş olsun canım insanın canı yanıyor anlıyorum ama hayır da şer de Allah’tan deyip tevekkül etmekten başka çaremiz yok ağla biraz rahatlst kendini inşallah bebeklerimiz şefaatçi olur öbür dünyada bizim için. Bu dünyada da yeni olacak bebeklerimiz için koruyucu olurlar inşallah. Allaaha emanet ol 😔🙏
HelloooMomy Nill_ Bende bunu merak ettim ama üzmemek için sormak istemedim. Ne gibi riskler bekliyor sizi? Ya da tedavi vs var mı bununla ilgili? Cevaplamak istersen yanıtla canım 🙏🏻
merve_alan04 Sevdanurr4 hiç üzülme ama onu öyle dünyaya getirmen sana ve ona daha büyük acılar verir ki zaten yakın zamanda kalbi durur demiş doktor imtihan dünyası kendini hazır hissettiğinde Rabbim sağlıklı bi gebelik nasib eder 🤲🥺
Sevdanurr4 merve_alan04 gittiği yere kadar devam edicem kalbi durmaz dedi bu doktor ama doğumdan sonra yaşamaz dedi
Sevdanurr4 HelloooMomy tedavisi yokmuş canım doğumdan sonra ölür dedi doktor yaşasa bile 1 2 sene yaşar dediler oda makineye bağlı olarak
Bir_mucize_olsa Sevdanurr4 öncelikle çok gecmiş olsun canım bu postunu okudum ayni durumu yaşamiş biri olarak soylüyorum o karari vermek çok zor ben geçen sene mayista cinsiyet ogrenmek için gittiğimde kontrol sirasinda doktorum bebeğin kafasini goremediğini soyledi o an tek başimaydim başimdan kaynar sular döküldü bi şaka sandim ama nafile o gün perinatoloji bölümden randevu alip detayli ulturasyondan bakildi o doktor herseyi soyledi elime bir kagit yazip verdi hatta bebeğım kızdı hep kızım olsun istemişyim sonra baska bir doktora gittim ama kagidi gostermedim o doktor aynisini soyledi hemen üniversite hastanesine sevk ettiler ben tabi yine durumu anlatmadim ordaki doktor bakti hemen 4 5 doktoe başima toplando hemen alinmasini soylediler yoksa bebek karninda ölür seni zehirler felc kalirsin yada doğum yaparsin ama 2 saat falan yaşar göstermezler sana dediler 13+2 günlüktü bebeğim allah yukarda ben hic bir sekilde bebeğimden vazgecmedim ama eşim benim hayatimin tehlikede oldugu için bebekten vazgecti zaten eşimin imzasiyla 5 saat sonra sanci verip doğum yaptim dua ettim hep rabbim tekrar nasip etti hakkinda hayirlisi ama benim sana tavsiyem sakin bir doktorla kalma iyice araştır canım😔insallah hersey yoluna girer bi mucize olur bebegin ve senin icin ümidini asla kaybetme güclü ol ❤🙏
Sevdanurr4 Bir_mucize_olsa bugün 5 doktora gösterdik canım hepsi aynı şeyi ben aldırmak istemedim kalbi durmazmis ama doğumdan sonra yaşaması mümkün değil dedi Allah’a sığındım başka çarem yok ona kıyamadım 😥
merve_alan04 Sevdanurr4 Hayırlısı inşallah bi bakarsın Allah bi mucize verir. Bende Konya’da yaşıyorum cnm geçen gittim ama özel değil de normal bölüme sen ne kadar veriyorsun ali Acara
HelloooMomy Sevdanurr4 Çok üzüldüm canım ama sajin kendini riske atma sık sık kontrollere git. Sana zarar vermesin. Kalbin çok temiz. Aldığın karardan belli. Rabbim inşallah kalbine göre versin. ❤️🙏🏻
Bir_mucize_olsa Sevdanurr4 biliyorum seni anliyorum bende kac doktora gittiysem aynisını soylediler canim bu hastalikla kalbi durmaz banada aynisini soylediler çok güclü atiyor kalbi dediler pismanmiyim ewet dogumdan sonra bebeği bana gosterdiler sürekli rüyamda gorüyordum keşke doğsaydı belki sağlikli olacakti smdi 13 haftalik hamileyim 10 günde bir doktora gidiyorum her gidişimde kafa kemiklwri oluşumunu soruyorum insanin başina bir kere gelince o korkuyla yaşiyor 😔