melisinmutfakblogu Baybisi benim ablam 10 saat suni aldi açılma olsun diye suyu patlattılar 6 cm açıklıkta ablamla bebeğin kalbi durdu hemen sezeryana alındılar şükür sorunsuz atlattık
Didemm91 Baybisi ilk gebeliğimde 5 saat suni sancı aldım. Açılma olmayınca gece 2de sezaryene alındım. Korkunçtu. Doğum kendiliğinden başlamadıysa tavsiye etmiyorum. Çünkü hiçbir işe yaramıyor acıdan başka
baab1 Baybisi ben 🫡 suyun geldı açılma yoktu sunu baglandı 10 saat kadr ama hıs hıssetmedım sancı vs. Nst de vardı hemde cok 140kusurdu. Aksm 9da dogumhaneye alındım doktor ebe kontrol ettı son anda yüzü göge bakıyor dedi acıl sezaryen oldum nasip🫣
Elifkzl Benim ilk doğumumda bebeğimin kafası büyüktü inmedi aşağıya ve açılmam 4 cm de kaldı sezeryana alındım. Yakın arkadaşım 10cm açılmasına rağmen bebek bir türlü gelmedi sezeryana alındı. Sebepler değişiyor yani
melisinmutfakblogu Baybisi 40+1 haftalik oldu diye suni verdiler sancı veya açılma yoktu 10 saat suni ile 6 cm oldu
Elifkzl ressamanne_ acı durumu çok farklı değil mi 😅sancı çektiğimde gıkım çıkmadı ama sezeryandan sonra gece dikiş yerinin sızısından ağladım
Elifkzl Baybisi 6 saat falandı sanırım kendi sancımdı ama benim suni almadım 2 dk da bire düşmüştü sancılarım ama ilerlemedi
Kimbuki 3 cm açılmam varken suniyle hızlandırmak istemişti doktor. Bebeğimin kalbi yavaşladı ve acil sezeryana alındım.