Kuzeyozum Doktorda böyle çıktı çok üzüldüm 🥲 böyle olan varmı 36 haftalığım yakalar mı haftasını çok iyi besleniyorum dikkat ediyorum
Basakk09_ Kuzeyozum benim bebeğimde aynı öyle ama korkma diğer ölçümleri haftasıyla uyumluysa muhtemelen minyon bir bebek bana öyle demişti doktorum
Gamzelii7 Kuzeyozum 34 haftalığım benimde boyu 2 hafta geride dedi. Ama kilosu iyi. Takip edelim dedi. Çok sitres oldum daha önce herşeyi normal gidiyordu.
mbs44_16 Kuzeyozum Gamzelii7 Endişelenmeyin bebeğiniz doğduktan sonra gelişimi hızlanıyor ve olması gerektiği boya kiloya gelir. Başka bir problem yoksa tek başına anlam ifade etmez
Minigiim-vebenn52 Kuzeyozum e ondan tabi stres olma bende eşimde minyonuz ölçümlerimiz haftasıyla uyumlu değil takma yani canım minyon bebek olur o kadar sağlıksak bişeyi olmasın yeter
Gksdll Gamzelii7 bende 36 haftalık hamileyim ve son kontrolde doktor bacak boyunun geride olduğunu söyledi ama katlamış da olabilir haftaya tekrar bakalım dedi. Kafama çok takıldı benimde 😔
3533 Benimde bacak uzunluğu ve karın çevresi 2 hafta geri dedi, biraz da kilosu azmis ben minyonum sana benzeyebilir dedi ama insan yine de endiseleniyor