EceKrb schiphol evet maalesef öyle olunca doğumu kapsayan her şey ödenmek zorunda 🥲 Bizim aldığımız fiyat acıbadem için makul gibi geldi bize. Tabii birde + doktor ücretimiz var dışarıdan geldiği için. Eğer acıbademde çalışan bir doktorsa o zaman doğum paketi fiyatı uzmanla profesör arası 70-100 bin ₺ arası değişiyor
busraksm dlb97 merhaba ülkeye girişte soru sormadılar mı acaba, kaç kilo almıştınız hamile olduğunuz belli miydi? Şebnem hanımdan bende paket fiyatlarını istemiştim ama bronz olan bile pahalı gelmişti siz hangi paketi aldınız ve memnun kaldınız mı?
jamili EceKrb herşey yavrumuz için sizin yine iyi ben yarın uçuyorum. Ve eşimin vizesi yetişmediği için gelemiyor. Tamamen tek başıma doğum yapacam. Şuan ağlıyorum ama ilerde oğlum ekmeğini yiyecek diye dizginliyorum kendimi 😔
EceKrb jamili hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼 zor tabii tek başına gitmek ben tek olsam hiçç cesaret edemem ama her şey onlar için 🥲 siz nereye gidiyorsunuz, şirketle mi hallettiniz işlemlerinizi 🌸
jamili EceKrb ben greencartliyim 3 yaşında oğlumla beraber geldim. Ailem new Jersey de yaşıyor. Onların yanına geldim.
dlb97 Acaba merhaba simdi gorebildim dogumumu yaptim hatta kizim 5.5 aylik siz ne durumdasiniz suan bilemiyorum ama
Ezginur1989 schiphol merhaba doğum süreciniz ne durumda herşey dahil evden çıkıp Türkiye den yani tekrar Türkiye’ye dönmek maliyeti ne tuttu aracı firma vs herşey dahil ortalama ne kadar harcama yaptınız
schiphol Ezginur1989 ben suan 34. Haftadayım, eşim gitmek pek istemiyordu, biz gitmeme kararı aldık. Burada Acıbadem’de doğuracağım. Amerikan hastanesi güzel bir hastane olsa da konum olarak bana biraz trafikli bir bölge ve birazcık eski bir hastane geliyor.
Ezginur1989 schiphol Acıbadem Amerikan Hastanesi’nin ne gibi avantajı var bilgi almak isterim teşekkür ederim