Rmysay kzlcairem bir buçuk aydır kullanıyorum herhangi bir yan etki farketmedim suyu da iyi dedi doktor
kzlcairem Rmysay Endol fitil ve kapsül Progestan Proluton iğne Oksapar kan sıvılaştırıcı iğne Siz başka hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
Rmysay Cennet_kusum16 normalde serklajdan sonra kullanılmıyor mu bu ilaçlar bende iyi olmama rağmen hepsini kullanıyorum
kzlcairem Haftaya gireceğim; durumum bayağı kritik olduğu için, ağrılarım dinmediği için ve serklaj olmama rağmen 8 mm kadar bir düşüş olduğu için, bu kadar çok ilaç kullanıyorum Allah kimsenin başına vermesin ben de çok yoruldum inanın
Cennet_kusum16 kzlcairem Rabbim yardimcin olsun hepimizin yardımcısı olsun canım saglikla alırız inşallah kucağımıza 🤲
Cennet_kusum16 Rmysay bana progestan dışında bişey vermedi o yüzden merak ettim ama durumu serklaja rağmen riskli rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kzlcairem Size de yataktan kalkma dedi mi doktorunuz, benim kalp kapakçığımda çökme olduğu için pıhtılaşma yapmasın diye başka yerde sıkıntı yaşamayalım dediği için oksapar verdi
kzlcairem Rmysay İnşallah ben de daha güzel haberler alabilirim dua edelim birbirimize rabbim kabul eder inşallah 🤲🏼🤲🏼