1palyaco Edaa01 evet ya cinsiyet heyecanını atlattım şimdi alışveriş heyecanı sonra doğum heyecanı vs vs derken zaman geçecek artık 😁 sizde öğrenirsiniz inşallah en kısa zamanda 😍
sevalciftci 1palyaco canım hayırlı olsun devletemi gidiyorsun bende devlette 16+4 te kız dedi kesinmi dedim kesin dedi insalalh değişmez ama kesin dedi diye değişmez diye düşünürüm çikolata yemistim öğrenmeden önce 💗
1palyaco Sensizolmaz yok değildi devlete gidiyorum bu haftalarda söylemez kesinlik olmaz diye düşünüyordum .
sevalciftci 1fatma_nurr canım çok normal benim 10. Haftadan sonra geçti 16+6 yım şuan nerdeyse hiç belirti yok diyebilirim arada göğüs hassasiyetim oluyor sonra geçiyor normal yani değişebilen bişey korkmayın 🥰sagkikl alın inşallah
1palyaco yenidenanne34 evet bana da öyle geliyor alışveriş yapasım yine yok yaparsam da cinsiyet ifade etmeyen şeyleri alırım şimdilik 😁
1palyaco sevalciftci çok teşekkür ederim 😍 evet devlete gidiyorum yani doktorum bana da kesin bence dedi ama yine de alışveriş konusunda cinsiyet ifade eden şeyleri hemen alasım yok alırsam da abartmadan alırım . Detaylıyı beklerim 🌸
Karahaninannesi Hasretsglm ikili testte ultrasonu doktor kendı yapmıyor mu radyolojı uzmanımı yapıyor?
Aynur_41 1palyaco bu sene erkek senesi sanırım ben de dahıl kımı duysam erkek ıkıncı oğlumu alıcam kucağıma hayırlısı ile inş sağlıcakla dogurun inş
1palyaco Aynur_41 bende erkek senesi diye düşünüyorum benimde etrafımda ben dahil 4kişi hamile . Üç kişinin erkek . Amin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😍
Esmam_ela25 1palyaco maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı bizim başımıza cinsiyetini öğrenmeye az kaldı 😘