1fatma_nurr 1palyaco cnm bişey sorucam bende 13 haftamdayim bi kac gündür göğüs hasasiyeti yok sende de öylemi umarım bi sorun yoktur
1palyaco 1fatma_nurr benimde öyle yani dokununca yine acısı oluyordu ama sertliği inmişti yumuşamıştı . Bugün gittim doktora herşey normaldi demekki olabilen birşey endişe etmeyin 🌸
Hasretsglm Hayırlı olsunn 🥰 biizmde 16+5 haftalık ikili testte cıkıntısı var erkek demşşti radyoloji doktoru kendi doktorum poposu dönük %90 kız dedi baska doktora gittim bacaklarını açmıyor %80 kız dedi bu durumda olan varmııı :)
Kardelennn21 Hasretsglm benim ilk kızımda da öyle olmuştu Klitorisi biraz büyüktü bu yüzden erkeğe benzetmişlerdi 15. Haftada kesin kız olduğunu öğrenmiştik Belki sizin de öyledir ☺️
1fatma_nurr Hasretsglm cnm sanada soruyum 13 haftalgm bi kaç gündür göğüs hasasiyeti yok acaba normalmi bu durum öncesinde kayıplarım olduğu için korkuyorum
1palyaco Hasretsglm teşekkür ederim 😍 ben çıkıntıyı gördüm yani değişmez diye düşünüyorum . Ama sizin durumunuzu yaşayan iki arkadaşım oldu benim, başta erkek denildi ikisine de ama kız doğurdular 🌸
Karahaninannesi Hasretsglm ikili testte ultrasonu doktor kendı yapmıyor mu radyolojı uzmanımı yapıyor?
Kloroform 1fatma_nurr belli bir haftadan sonra hassasiyet geçiyor, vücut alışıyor galiba. Benim de o haftalarda geçmişti hassasiyet.
Esrakaplan 1fatma_nurr canım doğum belirtileri arada bir giden bişey zaten bi kaç gün sürer sonra geri gelir aynı belirtiler bende de aynı durum olmuştu endişelendim bi kaç gün sonrada dahada hassaslaşmıştı göğüs uçlarım ultrason da da baktırdım gayet sağlıklıydı bebeğim telaş yapılıcak bişey yoktur merak etme.
sevalciftci 1fatma_nurr canım çok normal benim 10. Haftadan sonra geçti 16+6 yım şuan nerdeyse hiç belirti yok diyebilirim arada göğüs hassasiyetim oluyor sonra geçiyor normal yani değişebilen bişey korkmayın 🥰sagkikl alın inşallah
1palyaco Ayse_gul46 ya çok teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüzden geçen olur sağlıkla kucağınıza alırsınız 😍🌸
1palyaco Melodimm ya çok çok teşekkür ederim 😍 darısı tüm gebelerin ve gebe olmak isteyenlerin başına inşallah 🌸
1palyaco Selinmoon evet sonunda gerçekten 🥹 çok çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah 😍🌸
Edaa01 1palyaco ya gecmiş olsun şükür ki bi prens hayatınıza girecek inşallah, sanırım bende size erkek olarak tahminde bulunmuştum🥰
byzaa_42 1palyaco Ayy cok sevindim sen bana da Tahmin yapmıstın Erkek diye benimde oğluşum oluyor insallah saglıkla alırız kucagımızaa 🌸🤲🥰
1palyaco byzaa_42 ya öyle mi ne güzel çok sevindim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 😍😍🌸
Aycskn 1palyaco Gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah erkek anaları olarak bizler birer Hürrem sultanız artık 😂😍
birmucize1 1palyaco ayyyy cok sevindim canim saglikla al kucagina oglunu 🥹 bende pazartesi ogrenicem insallaah
1palyaco birmucize1 ay ne güzel heyecan doruktadır 😍 amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi 😍🌸