Bebelivekedili Merhaba kızlar bildiğiniz kullandığınız duyduğunuz en temiz içerikli bebek bezi ve ıslak mendil hangisi doğala yakın olması benim için çok önemli yıkanabilir bezler en iyisi ama ilk zamanlar kullanımı zor maalesef
Hazal966 Bebelivekedili ben goon marka bebek bezi çevremdeki tavsiyeler üzerine aldım. Primaya en yakın marka zaten. Islak mendil olarakta ilk 3 ay pamuk ıslatarak kullanmayı düşünüyorm, sonrasında e bebeğin kendi markasına ait yenidoğan ıslak mendili kullanacağım. araştırma yapabilirsiniz sizde
Buseirgit Bebelivekedili prima premium care ıslak mendil olarakta e bebeğin kendi ıslak mendili gayet güzel bildiğin ıslatılmış pamuk gibi
Bebelivekedili Hazal966 Bende ıslak mendil yerine pamuk düşündüm ama havaların soğuk olduğu döneme denk gelecek bebeğim ve ıslanmak vs meşakkatli Bende waterwipesi buldum %99.9 su ve meyve özütü
Safie2020 Hazal966 e bebeğin ıslak mendili kullandınız mı hiç birisi yorumlarda aşırı parfümlü falan demiş
Bebelivekedili Adenala goon markanın içerik bilgisini bulamadım ablam kullandı ama içeriğini bulamadığımız için bırakmıştık sleepy de hangi çeşidi acaba
Hazal966 Safie2020 kullanmadım henüz ama almayı düşünüyorum bi yakınım çok memnun kaldı. Ona da doktoru tavsiye etmiş
Boncukk123 Bebelivekedili evet canım ilk zamanlar icin bende sleepy bio natural aldım bez icin de ıslak mendil icin de