SeymaSimsek Merhabalar, bugün doktor kontrolüm vardı erken doğum riski olduğunu öğrendim. Doktorum yenidoğan yoğun bakım olan hastanelere gitmen gerekiyor dedi. Önerebileceğiniz hastaneler var mı desteklerinizi bekliyorum teşekkür ederim 🙏🏻
cihandurumerve SeymaSimsek Zeynep kamil aralarında en iyi olanı. Uzak kalırsa Lütfi kırdarı da çoğu kez duymuştum burda.
yasemnkts Ablam 5 sene önce 23 haftalık prematüre doğum yaptı. Ümraniye kadın doğum hastanesi doğum olacağını anladığı zaman ablamı özel emsey hastanesine sevk ettiler doğum orada oldu. Bebek 4 ay küvözde kaldı Allah razı olSun çok güzel baktılar Şuan çok sağlıklı
SeymaSimsek cihandurumerve çok teşekkür ederim. Beni de hastaneden marmara eğitim araştırma hastanesine yönlendirdiler ama bende orayla ilgili iyi şeyler duymamıştım. Kartal yada Zeynep kamil devlette seçebileceğim seçeneklerden sanırım. Tekrar çok teşekkür ederim bilginiz için 🙏🏻
yasemnkts yenidenanne34 Ümraniye kadın doğum ve çocuk hastanesi direk özel emseye sevk etti sezeryan doğum oldu ve hiç bir ücret ödenmedi sevk olduğu için.
yenidenanne34 yasemnkts cok ilginc yani ben ilk defa devletin ozele sevk ettigini duydum genelde tam tersi oluyor devlet daha kapsamli diye. Sonu güzel olmus cok şükür 🥰
yasemnkts Biz de ilk başta hastaneyi hiç bilmediğimiz için çok tereddüt ettik Allah bilir nereye yolluyorlar dedik ama sonra gidince çok şaşırmıştık gerçekten çok güzel ilgilendiler . Böyle durumlarda ücreti tamamen devlet karşılıyormuş bildiğim kadarıyla. Özel hastaneler sorun etmiyor o yüzden.