Bsra3456 Kızlar Allah rızası için bana dua eder misiniz bu hayırlı cuma gününde inşallah bebeğim sağlıklıdır bu ikiside geçicidir ben çok takıyorum özlüyorum. Bana dua eder misiniz pazartesi kontrolüm var her ikiside geçmiş olsun inşaallah
Sdemirel Bsra3456 benim oğlumda ikisi çıkmıştı ayrıntılıda Kalpte parlaklık ilerleyen aylarda geçmişti böbrek büyümesi de doğumdan sonra da her ay kontrol edildi geçti o da çok şükür canım 🥰dört buçuk yaşında Kalpte parlaklık hemen hemen herkese diyorlar böbrek genişlemesi de erkek bebeklerde hep oluyormuş
-incila- Benim bebeğimde de kalpte parlaklık tek böbrekte genişleme vardı. Şuan 3 yaşında ve karşımda koltukta zıplayıp duruyor. İnşallah bişeyi yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız. Stres yapmayın
Bsra3456 Sdemirel Parlaklık ne kadar sonra geçmişti canım teşekkür ederim canım benimde sizinki gibi geçer
Bsra3456 Mesajımı gören arkadaşlar bana dua eder misiniz pazartesi kontrolüm var ikiside geçmiş olsun güzel haberlerle eve döneyim
Bsra3456 tatlibebegim_ benimde 4 demişti iki hafta önce inşallah gerilemiştir ya parlaklık tek vardı sonra bu çıktı
tatlibebegim_ Bsra3456 bebeğin erkek mi benim 2 hafta bir 1 mm artıyodu son kontrolde artmamıştı şükür doktor doğuma kadar 10 mmye kadar normal dedi