Kayrammirza Mrb hanımlar cinsiyeti geç öğrenenler hep kızmı merak ettim ve kaçıncı haftadan sonra öğrendiniz?
Edaa01 Kayrammirza bazı erkek bebeklerde kendini göstermeye biliyor illa kıza yorumlanmaz canım ilerleyen haftalarda zaten ister istemez beli ediyorlar
yenidenanne34 Kayrammirza oglumu 17. Haftada net öğrenmiştik öncesinde 14te erkek olabilir denmişti normalde erkekler daha erken ogreniliyormus burdan okudugum kadariyla
Sensizolmaz Kayrammirza benim bebekte göstermiyor doktor bile önce erkek 4 aya kadar sonra 8 aylık dendi kemik yapısı kız dendi 36 haftalık olduk ve hala tam bilmiyorum cinsiyetini Cinsiyetini göstermeyen kız bebek mıdır Diye bı post açmıştım
Kayrammirza yenidenanne34 evet òyle derler bende 12 de 14 te ògrenmistm .bunu öğrenemeyince merak ettm .kıza benzettim ama hazırlığa başlama daha dedi.bende emin olmak istiyorum .ònceligi sağlığı tabi ama merak işte
yenidenanne34 Kayrammirza banada bunda 12de kiz bence dedi doktor 13te gittim yine kiz olabilir dediler oglumdan daha erken öğrenmiş oldum 😄 tabii degismezse 😅 suan kac haftaliksin
Sensizolmaz Kayrammirza ins bakalimm artık doğumda öğrenirim İns erkek bebektir kızlarım var Rabbim hayırlı saglikli erkek bebek tattirsin
Kayrammirza Sensizolmaz rabbim herkesin gònlùne gòre versn.benim de 3 oğlum var .kız olsun çok istiyorum 🙏 3 doktor kıza benzetti.instagramda bi site var cinsiyet tahmini yapıyorlar onlarda kız dedi .bakalm hayırlısı.
ressamanne_ Kayrammirza Allah gönlüne göre versin 4. Erkek olma ihtimali vardı ama casaretine sağlık kız😄🙈
2prensesannesiiii Kayrammirza arkadaşım 6 aylık öğrendi cinsiyeti oğlu oldu kızını 13 haftalık öğrendi bende kızımı 11+1 de öğrendim
Kayrammirza Sensizolmaz cinsiyet ttahmini diye biyer digeride òyle .ikisi de kız dedi doktor kıza benzetti ben hala.beklemedeym ama 😀 inanasm gelmiyor