La_Liberte Ebrarabla_06 Rica ederim 🌺ayy ne biçim yazmışım. Nubu belli değil kıza benzettim diyecektim. Doktor ne dedi.
Zeynepp_altun Gulsen4224 devlet takipliyğm Doktorum 14 küsür haftalıkken kız bebek dedi direk bende hep erkek hissediyorum bir kızım var belki de bir oğlum da olsun hissi yüzünden de olabilir ama acaba değişme olur mu :))
Gulsen4224 Zeynepp_altun çiceğim kafa kemik yapısı nub duruş erkek bebekle uyumlu gördüm ben ama Doktor’un daha iyi bilir elbette dilerim ki gönlünce olsun inşallah bidaha ki kontrolde emin olur inşallah tam 🤲🥰
Ebrarabla_06 La_Liberte yok canım benim ben anladım zaten direk doktor daha küçük anlamayız dedi özelde ki de bacak arasını göremedi ama duruşu kıza benzettim dedi belli değil ikilemde kaldı doktor 15 gün sonra gel tekrar bakacam dedi
Vuralelif ressamanne_ ahahaha öyle gerçekten artık öğrenmeye çalışmıyorum doktora da sormuyorum öyle doğumu bekliyorum saldım 😂
Vuralelif ressamanne_ 18inde gircem az kaldı bakalım inşallah hayırlısı olur kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeterki 🥺🙏🏻