Meliha__ Gulsen4224 yaaa🥰 hadi insaAllah diyelim 2oglandan sonra bide prenses olsun isterim hayırlısı tabiki🙈😘 maalesef canım tek bu resmi var elimde bugün gittim bu resmi verdi doktor 🤭
Buseirgit Mervekus2402 evet nub teorisine göre kız gibi birde başı solda olursa kız sağda olursa erkek diye bir şey duymuştum ben gerçekten tutuyor gibi 😊😀
Meliha__ Gulsen4224 aminn canım aminn🥰 yaa tabiki🙈 herşeyin hayırlısı Sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlı evlad olsunlar öncelikle 🌸
Yesimkso Gulsen4224 Canım bana da bakar mısın burda 12 haftalık 16 haftalıkken de gittim ama tam göremedim dedi. 1 ay daha bekleyeceğim az çok anlıyosan bekliyorum bende:)
Yesimkso Gulsen4224 teşekkür ederim doktor da pipi göremedim büyük ihtimal kız olabilir dedi ama net bişy söylemedi bir kızım var bu da erkek olsun istiyordum ama nasip tabiki tekrar teşekkür ederim😌
Mira1604 Edaa01 kız bencede benım de nasıpse kızım olucak Dr anlatmıştı bana ona benzer resımde 13 haftalıkken erkek de dik oluyormuş kızda paralel
Edaa01 Mira1604 inşallah canım doktorunda tahmini %65 kız dedi kesinleşene kadar bekleyecegiz😁 erkeklerde dik olur dedi sizin kisi düz dedi
askerkarisi Girl_boy_annesu bana da tahmin edermisiniz 17+5 oldum doktor söyledi ama emin değilim diye