Mervekus2402 Kızlar 12+5ken çekilmişti bebeğim 6cm miş. İşaretlediğim göbek bağımı yoksa bebeğimin nubu mu? Nuba göre kız gibi mi duruyor? Anlayan var mı? Nub teorisi doğru mu?
Svklc Mervekus2402 Bende kıza benzettim sağlıklı gelsin inşallah kızlar daha Bi minnoş duruyor ultrasonda
Mira1604 Edaa01 kız bencede benım de nasıpse kızım olucak Dr anlatmıştı bana ona benzer resımde 13 haftalıkken erkek de dik oluyormuş kızda paralel
Edaa01 Mervekus2402 doktor inceledi baya bi baktı %65 olarak kız yorumladı canım haftaya yine kontrolum var kesinleşir inşallah
SakineZehra Mervekus2402 merhaba foto nasıl yükleniyor bize de bakar mısınız ben foto yükleyemedim de yardımcı olur musunuz ?
Mervekus2402 SakineZehra https://mutluresim.com/ bu linke girip fotoğrafı yükle çıkan linki kopyalayıp buraya yapıştır
Mervekus2402 Gulsen4224 ay inşallah ya sağlıklı olması en büyük duam ama içimden geçen hayalim hep bi kızımın olmasıydı🥰
Mervekus2402 ressamanne_ canım senin anlayamadım ya nub göremedim ama sanki erkek keseye göre bilemedim kaç haftalık
Pinaargunes Mervekus2402 12+5 di bu ultrasonda 🙏😍 17 sinde özele gidicem 14 haftalik oluyo bakalim ne dicek doktor tahmini vs belki gorur de 🙏😍
Mervekus2402 Pinaargunes nub net belli değil belli olsaydı anlaşılırdı ama o yüzden kesin konuşmamıştır. En garanti 16 haftalıkken belli oluyormuş zaten hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda Allah gönlümüze göre versin inşallah🥰