Fatime07 Tugce-12 çok şükür girmediler 2860 2550kg doğdular sağlıkla gelsinler senınkılerde inşallah 🤲🏻
Kahramankentli 34+2 olduk çift yumurta kızlarımla inşallah ayın 25 inde gün alıcaz bakalım dayanabilirsem bi riskim yok ama yatakta sağa -sola yatamıyorum dönemiyorum hele şu son iki gündür sabahlıyorum uykusuzluktan gitsem doğursam mı diyorum o derece yani
Tugce-12 Kahramankentli Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah çok zor bir durumdur eminim ben bile şuan böyleysem
Tugce-12 Twinsgirl Allahım hayırlısıyla tez zamanda kavuştursun sağlık sıhhat şifalar versin İnşaAllah 🤲🏻🥰
Tugce-12 Birsen56 canım evet o şekilde bendede oluyor benim ilk haftalarım kanamalı geçti o yüzden ben mümkün olduğunca hep yatıyorum dinleniyorum kendimi yormamaya çalışıyorum
Birsen56 Tugce-12 bende elimden geldikçe dinleniyom sadece yemek yapıp yiyom 3 buçuk yaşında oğlum var o biraz yoruyo beni sadece
Tugce-12 Ask12 benim çatı ağrım çok oldu magnezyum kullanıyorum o yüzden canım doktoruna bi danış kullanmıyorsan belki verir☺️
Tugce-12 NurrFatma0 Amiinn İnşaAllah gerçekten bende çok dikkat ediyorum yemek bile yapmadım kanamam oldu ilk haftalarda devamlı yatmaya çalışıyorum işe gidiyordum rapor aldım sürekli dinlenme halindeyiz İnşaAllah bizde sizin gibi sağlıkla kavuşuruz hayırlısıyla🥰🧿🧿
Elifttk Tugce-12 25 hafta cıft yumurta ıkızlerı bır kız bır erkek cınsıyetımız ılk başlarda kanamalı gectıgı ıcın dikkat edıyorum ağır ıs yapmıyorum eksıklerımın bır çoğunu aldım yıkadım sadece çantaya koyması kaldı korkuyorum erken doğum olmasından sımdılık bır sıkıntı yok doktor 35 görürsük yeterdi demıstı hayırlısıyla sağ sağlım kucağımıza almak nasip olsun
Tugce-12 Elifttk Amin İnşaAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz İnşaAllah insan tedirgin oluyor bende yavaştan yıkama ütüleme işlerine başliyim 27.haftamıza geldik hamdolsun
Sulekm Tugce-12 kilosunu söylemedi dr haftasıyla uyumlu dedi Buda içimi rahatlattı düzensiz sancı dışında
Tugce-12 Birsen56 evet ne kadar dinlenirsek o kadar iyi bencede vücutta zaten 2 bebek olduğu için yoruluyor
Aylinbat Tugce-12 30.haftada hazırlıklara başladım 32de bitmişti. Şuan 36+3 haftalığım. 37de doğum olacak inşallah . Bel ağrısı iyice arttı. Yemek dışında Hiç bişey yapmıyorm hemen yoruluyorm. Son iki haftadır böyle. 32.haftadan beri nstye giriyorum düzenli sancı yok. Arada bir karnım sertleşiyor