Tugce-12 Merhaba anneler ikiz gebeyim şuan 26.haftamızdayız sizin bebişleriniz kaçıncı haftada doğdular ne zaman hazırlıklarınızı tamamen bitirdiniz merak ediyorum zaman daraldıkça bende panik olmaya başladım😀
Mnos-332 Tugce-12 daha doğum yapmadım 28. Haftadayım tüm hazırlıkları bitirdim iyiki de bitirmişim bu haftadan sonra ağırlaştım erken doğum riskim var sancılar çıkıyor erkenden bitirin bence sonrasında yürümek bile zorlaşıyor
NurrFatma0 Tugce-12 38+0 da doğdu ikizlerim tam hatırlamıyorum ama 31. Haftaya kalmamıştır hazırlıklarımı bitirmek
Tugce-12 irembulut23 bekle bakalım eğer ikizlerden fırsat bulup yazabilen annemiz olursa bizde seviniriz 😂😂
Ask12 22+5 bende burda bekliyim bana doktorum 10-20 nisan arasını görsek süper olur dedi beklentimiz o yönde😁
Tugce-12 Ask12 cinsiyetleri ne canım tek yumurta mı çift yumurta mı☺️ Galiba doğanlar yazmayacak hepimiz merakla bekliyoruz 😅
Ask12 Tugce-12 çift bir kız bir erkek canım 😌 burda genelde 32 den sonra tetikte olmamız gerekiyor gibi gördüm ben doğuranlarda
Ask12 Tugce-12 inşallah 36ları görürüz ya ben çok ağırlaştım daha şimdiden sende durumlar nasıl gidiyor
Tugce-12 Denizim921 hadi hayırlı olsun İnşaAllah kaç kilo doğdular sağlıkları nasıl İnşaAllah bizde sağlıkla kucağımıza alalım🥰🥰
Sulekm Bizde çift yumurta kızları olacağız inşallah 32+2 dün düzensiz sancı çıktı serumla eve geldim bakalım inşallah 37 leri görürüz
Denizim921 Tugce-12 çok şükür iyiler sadece önlem amaçlı kuvözde kalıyorlar 2230 gr oğlum 2270 gr da kızım doğdu
Sulekm Tugce-12 kilosunu söylemedi dr haftasıyla uyumlu dedi Buda içimi rahatlattı düzensiz sancı dışında
Tugce-12 Mnos-332 yani evet ikizlerin ne zaman doğacağı belli olmuyormuş bende Allah nasp ederse 30a kadar hazırlıklarımı tamamlamayı düşünüyorum Allah büyüktür sağlıkla kucağımıza alalım İnşaAllah 🥰🤲🏻
ikizmom94 Ben de 28+5 erken dogum riskim var surda bekleyeyim insallah hepimizin bebisleri zamaninda saglicakla dogar 🤲🤲🥹🩷🩵
Tugce-12 ikizmom94 İnşaAllah sağlıkla gelsinler canım insan hep tedirgin oluyor en kritik haftalardayız☺️
Birsen56 Bende 26+5 çift yumırta 2izleri şimdilik hedefüm 30 görürsem 35 hedeflencem inşaşah zamanında sağlıkla doğarlar
Birsen56 Bu arada kilolarınız ne dir bebişlerin ben 1 ay oldu gitmesim dra ayın 19 gidcem bakal7m benim minikler ne kadar büyümüşler
Tugce-12 Birsen56 ben 22.haftada gittim birisi 507 birisi 500dü 27.haftaya giriyoruz bu hafta kontrole gideceğiz bakalım ne kadar oldular🥰
ikizmom94 Benim kızım geriden geliyor 26+3 de 773 gram oğlum 1228 gramdi yakalar inşallah kızım da gününü soyle saglicakla 32 leri gecsek icim rahat edecek 🤲😔
Tugce-12 ikizmom94 İnşaAllah yakalayacaklardır hiç kafana takma içini feraht tut stres daha kötü etkiler Allah korur onları merak etme☺️👼🏻👼🏻