_ozlemmdgsnn Suyum fazla ve bebeğim olması gereken haftadan ilerde nst de sancım çıktı ama doktor yatış kararını bana bıraktı açılmam yoktu ve fazla sancı olmadığı için yatmak istemedim sizce doğru mu yaptım kafamda deli sorular
Aylinbat _ozlemmdgsnn aynı şeyi bu sabah yaşadım. Kararı bana bıraktı doktor. Nstde bitane sancı çıktı. evde yatmayı tercih ettim. Cuma günü de sezeryana gün verilmişti zaten. Hiç ağrı hissetmiyorum sancı geldiğinde sadece ateş bastı birden ve karnım 10-15 saniye sert kaldı. Sizin nasıl oldu?
tugcesakzci _ozlemmdgsnn sancın artarsa git bence bebek için hayatı bir tehlike söz konusu değilse eğer ki olsaydı çıkmazdın zaten. 2 haftaya kadar ileri olması normal aslında
mombarbie_ _ozlemmdgsnn haftanız iyi sancılarını sıklaşırsa suyunuz gelir kanamanız olursa gitmenizi tavsiye ederim.
2lokummannesiii Aylinbat kasılma olunca zaten aşağı baskıyla sancı oluyor. Bir tane sancıdan bir şey olmaz😂
_ozlemmdgsnn Aylinbat ben sancımı hiç hissetmedim ki sancım olduğunu kağıttan söyleyince öğrendim 😂 çok fazla parmak atıyorlar o yüzden kalmak istemedim bi sebepte buydu
_ozlemmdgsnn Bsrrgl yok gelişim durumunun iletildiği bir problem değil ama gelişmiş olduğu için de ayrıca yatışı önerdiler tabii ki
_ozlemmdgsnn mombarbie_ evet aynını doktorum da söyledi sancı kanama su gelmesi gibi durumlarda kesinlikle gelin dedi birşey olmazsa pazartesi günü tekrar kontrol
Aylinbat 2lokummannesiii yani ben de anlamadım doktor birden yatırcaz seni diyince biz de şaşırdık 1 aydır oluyo zaten hocam ara sıra dedik eve geldik:) haftaya sezeryan için doğum günü verildi zaten yani😊
Duygu_nur52 Valla benimde 3 kere nst girdim 3 nde sancım çıktı yatış felan vermediler açılmam yok geri gönderdiler ama sancıdan ağrıdan ölüyorum
_ozlemmdgsnn Duygu_nur52 Allah allaahh niye öyle yaptılar ki bende de açılma yok ama sancın olursa gel yatıralım dediler
Duygu_nur52 _ozlemmdgsnn valla bana yatış vermediler 😄 verseler yatmazdım bi kere yattım Allah yardım etsin gerçekten çok zor