melikets33 Merhabalar 6+3 ten beri doktorum aşırı mide bulantılarımı söylediğim prilam vermişti, fakat son 2 haftadır ilaç etki etmiyor hiçbir şey yiyemiyorum resmen açlıktan rengim döndü. Benim gibi olan var mı bu denli şiddetli geçiren🥺
Yasmiyy melikets33 ben de ilk aylarımda kullandım 5. Aya kadar gece 2 tane birden alıyordum çok etkiliydi şuan 7. Aydayım şükür bulantım yok
myangelson melikets33 ben hamileyken 9. Haftada bulantılar pik yapmıştı prilam fayda etmiyordu doktorum istersen zofer kullanabilirsin demişti ama içinde çok az var ve biraz maliyetli bir ilactı alamamistim öyle böyle geçirdim 😅 12. Haftada birden kesilmisti bulantılar
Zeyyno_ melikets33 Ben 8.haftamdayim bu hafta içmeye başladım bazen yine bulantı hissediyorum ama çok uzun sürmüyor bilmiyorum etkisi var mı yokmu anlamadım
Havvakc melikets33 21. Haftaya kadar bana da hiç etki etmiyordu mahvolmuşum mide bulantısından. Şimdi 24. Haftadayım bulantılarım geçmedi ama ilaç biraz etki etmeye başladı. Umarım benim kadar uzun sürmez ve bulantılarınız tamamen kesilir.
melikets33 Yasmiyy bende gece yatmadan önce iki tane içiyordum ama artık hiçbir şekilde işe yaramıyor 🥺 ilaç bile çok kötü kokuyor
melikets33 myangelson umarım geçer ama benim bulantılarım yaklaşık 4.haftalıgımdan beri var bünyem aşırı zayıfladı🥺 cinsiyet nedir öğrendiniz mi acaba
myangelson melikets33 benim 5. Haftada başlayıp 12 de bitti. Benim erkekti canım erken doğum ile kaybettim
melikets33 Zeyyno_ İlk içmeye başladığımda benimde bu şekildeydi yine yemek yiyebiliyordum hafif araba tutması gibi mide bulantıları yine oluyordu ama artık etkisini bende yitirdi, inşallah sende öyle olmaz canım 🥺 bünyeye göre değişiyor
Havvakc melikets33 bulantılarım tüm güne yayıldığı için yemek çok zor oluyor. Ama hafiflediği an hemen bir şey yiyorum, kussam bile yiyorum vücut alabildiği vitamini alsın diye. Durumu kabullenmek tek çare galiba
Miray-mom melikets33 benim doktorum bana bulantı için ilaç yazmamıştı ne içersen iç etkisi olmaz dedi 🙇🏻♀️
Neslihankelesoglu melikets33 doktor bana çok bulantın varsa iki tane akşam bi tane sabah aç karnına iç demişti ne dışarı çıkabiliyordum ne yemek yiyebiliyodum kokudan. Şuan 34 haftalık hamileyim hala yatarken bi tane içiyorum yoksa bulantım oluyor gün içinde.
melikets33 Neslihankelesoglu onu da denedim olmadı 😵💫 sanırım gerçekten ilaçlar da etki etmeyecek ya da bünyeyle alakalı😞 cinsiyeti ne bebeğinizin
Neslihankelesoglu melikets33 erkek benimki sizinki ney ? Bana da asla fayda etmiyodu hala da etmiyor 🙄
Ebru_y melikets33 özellikle sabahları yediğimi geri cıkarıyodum prilam kullanınca gecti bende bulantı