Azra8Engin
Şimdi sunu belirteyim ev satildi yeni v sahibine evin cok akntili oldugunu ve almamasini tavsiye etrik .biz cikicaz kiracisi var diye guvenme dedik . Yinede aldi evi kiralar ozaman yuksek degildi . Evi alinca bize eve cam balkon isi yalitim yaptiriyim siz cikmayin dedi … ve zar zor tasnmaya ikna ettigim esimi vaz gecirdi . 6 ay sonra kiralar patlayinca binbir zorbalik ve yalanla cikarmaya calisdi .
1,5 senedir uğrasiyor evden cikarmak icin once illegal yollardan elektirik vs leri uzedine aldi ben itiraz ettim . Karısi 3 arkadasinida alip gelip resmen eve baskin yapti, yumruklarla kapiyi actırıp evi gezdirdi getirdiklerine ….Telefondada bu gaptiklarini itiraf ettirip ses kaydi alip sikayetci olduk . Sozlesmemiz surerken fahis zam yapmasina karsi ciktik tefe tufeden biraz yuksek verelim dedik daha fazlasini istedi . Bizde tefe tufe orani kadar hakki neyse onu verdik 1 sene boyle gitti ….. simdide arabulucuya gitmis arabulucuda 15 bin yapmak istiyor kirayi .tabi bunun yaninda evin skintilarini hemen sayayim (6 kat asansor yok’''ısı yalitim yok,,,,ev rutubet ,küf, altim boş üstüm çatı bina ici camlar kirık,,,,,hatta 2 kisi var normal aile gerisi disci vs is yeri giren cikan belli degil,,,surekli giderler tikanip eve pis su kusuyor alt katlar nasil kullaniyor bilmiyoruz cunki surekli klavuz attiriyoruz…. hele o lağam gider kokusu hergun buz gibi havada cam acmak zorundayim …..kombiyi yuksek yakiyoruz 3bin yakip asla isinmiyoruz ,evde dahi 2 şer kat giyimle ve baddaniyeyle oturuyoruz bukadar yakmaya ragman . Kombiyi cok actigimiz için camlardan dahi sulaniyor tavanlar kufleniyor…bina rahat 55yillik cunki toprakdan almis olan karsi komsum 70 yaşinda ailesi 15 yasnda iken toprakdan almis oturdugu evi . )) tüm bunlara ragmen 15 binlik bir ev degil ama 2. Cocugumuzu bekliyoruz calisamiyorum ilk cocugumada bakan olmadi isden cikmak zorunda kaldm .esimin tek bi asgari ucreti ile gecinmeye cabaliyoruz …. velhasil kelamm … şans eseri bir tanidik bu islere bakan bir avukat arkadasina durumu anlatmis oda sakin bu parayi vermesinler mahkemeye gidilsin mahkeme en fazla 5 binde orta yolu bulur ben bu ise kefilim diyerek .mahkemeyi tercih etmemizi onerdi ….