Elo__35 Kasık bölgemde batma hissi ve bel ağrıları sebebiyle Wellcare magnezyum B6 kullanıyorum kullanan var mı eczaneye gidip aldım 310 tl her şey gerçekten çok pahalı
Barabar Elo__35 bende ocean extramag kullanıyorum 400 küsur verdim daha yeni kullanmaya başladım inşallah etkili olur kasıklarımda ve belimde ağrı var iki gündür
Glsendmn54 Elo__35 Elo__35 sağlık ocağına gidip aile hekiminize yazdirirsaniz gerçekten yarı yarıya düşüyor fiyat her ilaç için bunu yapabilirsiniz Ben özele gidiyorum doktor ilaç yazıyor aile hekimine gidip yazdiriyorum o şekilde indirimli alıyorum
Elo__35 Glsendmn54 bu özel ilaç olduğu için düşürmüyorlar yoksa sgknın karşıladığı ilaçları yazdırıyorum
Sunseett52 Bana da Magnorm yazdı doktorum 3 gün oldu kullanalı hemen etkisini gördüm sırt ağrılarıma kasıklarıma çok iyi geldi
Sunseett52 Bana da Magnorm yazdı doktorum 3 gün oldu kullanalı hemen etkisini gördüm sırt ağrılarıma kasıklarıma çok iyi geldi
Glsendmn54 Elo__35 Bende magnorm kullanıyorum su içine atılıyor tadı da güzel onu devlet karşılıyor bir sorun isterseniz gerçekten iyi geliyor geceleri yatmadan içiyorum ben