Hafizzeynep 22+4 detaylı ultrasona girdim. Normalde gop başarı hastanesinde takipteyim ama detaylıya kanuni sultan eğitim araştırma da perinatolağa girdim. Ense kalınlığı sınır ama senin ki 7 dedi. Plesentası da sıkıntılı şuna haftasıyla uyumlu ama ilerde gelişim geriliği olabilir dedi çok üzülerek ordan çıktım 😔 eşim kapıda bekliyordu anlattım hemen kendi doktorumuzu arayıp gittik sonuçları göstermeye ultrasona geçtik şimdi zeynepcim beni iyi dinle anlatıcam sana dedi. Ense kalınlığına bu hafta bakılmaz çünkü normal bir sonuç elde edilmez dedi. 13. Haftalarda bakılır sana şuan bakılmaz dedi. Sonra ekrana plesantayı getirdi hastalıklı veya sıkıntılı olması için şöyle bi görüntü olması gerek böyle bişey olması gerek vs. Diyerek hem çok inceledi hemde bana anlattı bebeğin plesantası tertemiz neye dayanarak bunu söyledi dedi. Ayrıca rapor tutmamış sadece sonuçlar var. Madem öyle bir sıkıntı gördü neden rapor tutup tanı koymadı dedi. İşini ferah tut hiç birşeyi yok dedi. Ordan rahatlayarak çıktım çünkü öyle kendi kendine bakıp bişeyi yok demedi bana da anlattı inceledi vs. Oyüzden güvendim açıkcası. Ama aklımdan çıkmıyor başına böyle bi durum gelen var mı sizce ne yapmalıyım başka bir doktora tekrar detaylıya girmelimiyim bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ☹️
prensleriminannesii Hafizzeynep yanı böyle kafana takilicaksa tekrar başka bir doktora detayli ultrason için görün canım. Aklindaki soru işaretleri gitmiş olur
ArinLinamm34 Hafizzeynep kuzum başarı da hangi doktora gidiyorsun bende daha önce oraya gidiyordum ve neden başarı da detaylıya gitirmedin ?
Aydemir Hafizzeynep canım perinatolog uzman falan diyorlar bu konuda o yüzden ona yönlendiriyorlar ama senin Dr anlattığı daha inandırıcı geldi bana dediği gibi rapor falan da nasıl tutmaz madem dimi yani. Başka bi perinatolog daha görse iyi olur aslında.
Hafizzeynep prensleriminannesii bende öyle düşünüyorum eşim kendi doktorumuza çok güveniyor Allah’ın izniyle hiç bişeyi yok diyo oyüzden napıcağımı bilemedim 😑
Hafizzeynep ArinLinamm34 selime hanıma gidiyorum. Başarı da 400 ₺ idi oyüzden orda girmedim. Oraya gelen doktor kanuniden geliyormuş zaten bende para vermek yerine direk kanuniyi tercih ettim
Hafizzeynep Aydemir aynen net ve güzel konuştu ama anne olmak böyle bişeymiş işte içi rahat etmiyor insanın başka bir perinataloğa gidicem sanırım öyle gözüküyor bu kafa kemirmeyle duramam 😞
Momofthemert Hafizzeynep canım doktoruna güven ayrıntılada en ufak riski söylüyolar olabilme ihtimalini bile benim de plesantayı besleyen damarlarda direnç çıkıyo 2. Hamileliğim buda ilerde gebelik zehirlenmesi veya gelişim geriliğine sebep oluyo doktorlar hep belirtti ama bu direnç kayboladaniliuo yada çol hafif kalıyo azalıyo vs benim iki damardada varfı biri kaybaldo diğeri hafif var onyüzden ilk oğlum 2850 doğdu buda tahminen en fazla 3000 olur yani illa olucak değil bende ilk hamilelikte ağla ağla kafaya tak içim çıktı ama boşaymış şimdi twcrübeliyim vw biliyorum sende öyle ol istersen sıkı takip ettir kendini veya farklı bi doktora daha görün ama bana önemli bşşeu gibi gelmedi...
Hafizzeynep Momofthemert en ufak riski söylüyolar demişsin doktorum da yok öyle bişey dedi yani kafama takmamalıyım dimi 😞 bi yandan da diyorum zaten plesenta da sıkıntı olsa şimdiye kadar doktor görmez mi hem bu kaçıncı doktor hiç biri plesantayla ilgili tek kelime etmedi acaba ihtimalleri mi söyledi diye düşünüyorum
ArinLinamm34 Hafizzeynep hm anladım kuzum 😑 umarım bişey yoktur stres yapma başka doktora da gözük bence için de kafan da rahat etsin 🙏 bende Kenan beye gidiyorum bu arada o yoksa Emrah beye gidiyorum gayette iyi doktorları ama selimeye hiç gitmedim sevemedim Bi türlü
Hafizzeynep ArinLinamm34 onların ismini çok duydum ama hiç gitmedim. Ağzını bile açmayan bir doktordan selime hanıma geçince mükemmel ötesi geldi valla. Önceden avrasyadaydım. Başka bir doktora da görünmeyi düşünüyorum inşallah duaların için teşekkür ederim❤️
ArinLinamm34 Hafizzeynep avrasyaya da gittim bebeğim 🤭 ama Kenan beyi yada Emrah beyi. Tavsiye ederim sanada 🙏 ne demek evham yapma üzülme düşünmemeye çalış herşey çok güzel olacak inşallah dua et sürekli 🤲❣️