ebrarmom08 Mete hocaya daha önce gitmiştim memnun kalmıştım. 2. Sezeryan olacağı için gün verdiği zaman doktor kendisimi giriyor doğuma yoksa gün verse bile nöbetçi doktorlar mı giriyor? Gerçekten süreçle ilgili bilgiye ihtiyacım var🙃😌
11-02- ebrarmom08 benim bi arkadaşım da orda olmuştu bende orada olmayı düşünüyorum ama doktorlarla alakalı bi fikrim yok sadece arkadaşım çok memnun kalmıştı ve gece gitmişti o nöbetçi doktor yapmış ameliyatını
3prens1prensesmom ebrarmom08 gecen yil sehir hastanesinde sevcan hanima kontrolluydum bana gun verdi ve o gun nobetci dr halleder dedi gecti . Bu yilki gebeligimde orayi tercih etmedim dr.ali kemal belviranli da nurullah sengul beye gittim dogumuma da kendisi girmisti😌
cagla-14 ebrarmom08 sezaryende önce odaya ki aliyorlar acaba? Yoksa sira gelene kadar acilde mi bekletiyorlar
ebrarmom08 11-02- benim ikinci sezeryan olacağı için acaba planlı olurda gittiğim doktor girermi diye merak ediyorum 🙂
3prens1prensesmom ebrarmom08 dr ali kemal hastaneside devlet ama benim kendi doktorum girdi . İlk dogumumu meram egitim arastirmada yaptigimdada kendi doktorum girmisti 😌
ebrarmom08 Makif sezeryanmı olmuştunuz? Süreç nasıldı biraz anlatırmısınız söylenilen saate alıyolarmı? Telefon yasağı var felan diyolar.
Makif ebrarmom08 evet sezeyandım sabah 7 buçukta acılden gırıs yapmamı söyledi 10 damar yolu açma yukarıya çıkıp hazırlanma oluyor sonrasnda sonda falan takıyorlar beni 10 gıbı aldılar ameliyata. Evet telefon çanta yasak hiç bısey alamaıyoruz yanımıza
Makif ebrarmom08 size şu saatte amelıyatın demıyolar 7 buçukta gırıs yapıyorsunuz sıranız ne zaman gelirse veya doktor ne zaman alırsa sızı
ebrarmom08 cagla-14 görümcem bekleme yerleri olduğunu söyşemişti ailen dışarda bekliyormuş ameliyattan çıkana kadar dışarda. Sizide ameliyata hazırlıyorlarmıa sıranız gelince alıyorlarmıs