Aylakara26 Kizlar sizde bebek harekleri kasikda mi hissediyorsunuz? Son 3 gündür bebek harektleri kasikda hissediyorum Onlardan önce yukarda hissediyordum beni bilgilendirseniz çok sevinirim
Yarenelibol Aylakara26 bn 35+2 yim kasıkta hisediyorum çünkü elleri kafası saolsun iyice acıtmaya basladı asada kafası olanlar o yüzden hisediyordur bir şeyini oraya sabitlemiş olabilir doktorunuza muayene olurken sorun doğrusnu söyler😊😊
Duygusrdl Aylakara26 iyi akşamlar , geçenler de doktorum bu zamanlarda bebeğin hareketlerini aşağıda hissedeceksin herhangi bi problem Yok merak etme demişti.
Yokk Aylakara26 bnmde öyle cnm norml bas asağı dönms olblr cok tuvalete cıkıyorum idrar kesesine baskı yapyo cok 🙏💙
Aylakara26 Yarenelibol Canım geçen hafta muhane oldum kafası asağdaydı şimdi sadece kaşıklarımda hissediyorum bazen sert bazen pıt pıt ozaman doğum yere yelesdi için mi kaşıklarımda hissediyorum
Yarenelibol Aylakara26 yani ıolabilir bn çok alada hisediyorm vajinamda kaldırıo indirio hisediorm çok korkmuyomdiğilim çıkçak gibi
Alyaveannesi Aylakara26 kacinci haftadasin canimm normalde benimde kafa alttaydi ama sonra geri kafasi yukari dondugu icin bende asagida hissediyorum dedim doktor evet bacaklari orda cunku o yuzden dedi hatta bazen sizliyo gibi agri oluyo
NurDemir Canım başı yukarda ayakları aşağıdadır o yüzden.Benim de bazen öyle oluyor doktoruma sordum bu şekilde açıkladı
Aylakara26 Alyaveannesi 31 haftadayım canım evet kafası asağdaydı acaba döndü mü yine🤷♀️ Kasıklarımda hissediyorum çünkü
Aylakara26 Yokk evet canim bende cok tuvalete çıkıyorum kaşıklarımda hissetiyim için 3 gündür panik yaptım
JeyranAhadova Bende de 31 hafta. Oyle hiss ediyorum. O kadar baski yapiyorki bazen, shu an chikicak gibi hiss ediyorum. Sizlerde de sertleshme chok oluyor?? 2gundur baya chok sertleshiyor
Aylakara26 JeyranAhadova gece wc ye gidince oluyor bende çok baskı yapıyor arada oluyor bende sertleşme
Alyaveannesi JeyranAhadova cok degisik bi duygu yaa herseyde panik oluyorum zamani gelsede dogsalar 😊☺️
Trabzonli Benim de aynı kasıklarda vuruyo bu ara Tekmeden ziyade kalkıp iniyo egzersiz yapıyo heralde cok kilo aldi. 😂