semaa_ Ebru3457 yoo hayır 39+6 da doğum yaptım doktorum uyarmasaydı daha beklerdi ama kilo aldığı için uyarmıştı
Miraykader Ebru3457 merhaba beninde 33 + 4 haftasındayız hala dönmemiş benimkide doktor dedi daha erken döner inşalah ikimizde normal doğum yapacax
Ebru3457 Miraykader inşallah canım biran önce dönerler dönmesi için yapılacak birşey var mı onu da bilmiyorum ama
Ebru3457 Seherakdogan-33 benimde döner inşallah daha 1 buçuk ay felan var ama normal istediğim için de bir an önce dönse diyorum stres yapıyorum
Seherakdogan-33 Ebru3457 Döner benim için sezaryen diyordu doktor artık ama 37. Haftada döndü merak etme doğum anında bile dönen bebek var
Skrn12 Benimkide 35+0 erkenden kanala girdi bile hicbsey yapmadan yatiorm normalde 2 subatta sezeryandu sanirim dha önce gelecek 🫣
MF0127 Ebru3457 30 da donmemisti 33 de gittiğimde dönmüş dedi genelde 34-35 de dönüyormuş galiba canını sıkma döner. Kızımı tam hatırlamıyorum ama 35. Haftada sanırım dönmüş demişti doktor.
Tatar59 Ebru3457 bizim de bugün kontrol vardı 32yiz. Benimki de dönmemiş henüz. Doktor daha çok vakit var döner dedi. Egzersizler var dönmesi için onları da yapicam her gün. İnşallah döner kerata. Kızım hep baş asagiydi bu oynuyo hep sagolsun